Basarsalget er godt igang

I høst fylles basarbøkene opp med navn på ivrige kjøpere i alle de fire menighetene.

I år var det ikke mulig å gjennomføre de to ordinære menighetslotteriene våre på grunn av koronapandemien. Ikke var det noe lurt å gå rundt med loddbøker og heller ikke å samle inn kontanter, så lotteriene på begge sider av fjorden måtte avlyses. 

Inntekter er jo menighetene helt avhengig av for å kunne gjennomføre aktitivetene sine, så da ble det lokale basarer i stedet for, og med god, gammeldags basarbok og mye betaling via Vipps, går dette helt fin an. 

Loddsalget går veldig bra
I Moen/Ål menighet har de også slått til med en egen spleis i tillegg med veldig gode resultater så langt! Basaren til Moen/Ål starter loddsalget nå i uke 41 og selger fram til 20. november. Masse spenneende evinster som bilde av Liv Vindorum, vedsekker og et stort antall middager på Lygnasæter! 

I Gran/Tingelstad sokn går salgsperioden fram til 15. oktober med trekning 20. oktober. De er så heldige å ha "superselger" Arne Haugestøl også på plass i høst, og han har alt solgt ut tre loddbøker! Flotte gevinster med blant annet gavekort fra S.O.Bang, gullbarre fra Fagerholdt og Jubileumsboka om St. Petri. 

I Bjoneroa er det menighetsrådet med varaer som har hver si basarbok på 500 lodd á kr 10,-. De selger ut hele oktober og trekker i uke 45. Salget går veldig bra og med fine gevinster som gavekort på Joker, saueskinn, elgpølse, Hadelandsvotter, middag for to på veikroa på Nes og mye mer til! 

De er veldig godt igang også Brandbu sokn og selger utover i oktober. Der forlenger de like godt salgsperioden med noen dager, for å få med seg enda ei helg med salg i de lokale matbutikkene i Brandbu, forteller Tone Reidem, lederen i menighetsrådet. 15 bøker er snart solgt ut de trekker lotteriet rundt 20. oktober. Også her er det flotte gevinster fra mange i den lokale handelsstanden i Brua og store gavekort fra blant annet Montér og Sommarland i Bø. 

Har du ikke fått kjøpt lodd ennå?
Da kan du kontakte lederen i det lokale menighetsrådet: 
Bjoneroa - Lise M. Vestland, tlf. 917 92 828
Brandbu - Tone E. Reidem, tlf. 928 22 101
Gran/Tingelstad - Terje Øistad, tlf. 906 45 315
Moen/Ål - Anne-Berit Holden, tlf. 922 36 168  

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"