Gudstjenester søndag 22. november

Til søndag er det gudstjenester kl. 11.00 i Nikolaikirken og Ål kirke. Klokka 17.00 får vi  familiegudstjeneste i Sørum kirke. I tillegg er det tre egne dåpsgudstjenester i Sørum og i Nikolaikirken.

Gudstjenester
Kirken i Gran ønsker velkommen til søndagens gudstjenester 22. november kl. 11.00 i Nikolaikirken med prest Daniel Håkegård, organist Natalia Medvedeva og kirketjener Kari Røken Alm. Ofring til menighetsarbeidet.

Kl. 11.00 blir det også gudstjeneste i Ål kirke ved prest Karin H. Bøe, organist Marit Wesenberg og kirketjener Ole Kristian Sørli. Ofringen denne søndagen går til NMS-prosjektet i Thailand. 

Kl. 13.00 og 14.00 blir det egne dåpsgudstjenester ved prest Håkegård i Nikolaikirken og kl. 14.30 er det også en dåpsgudstjeneste i Sørum kirke. Alle disse tre gudstjenestene er forbeholdt dåpsfamiliene, slekt og venner pga. de strenge antallsbegrensningene vi har om dagen. 

Klokka 17.00 inviteres det til familiegudstjeneste med konfirmantpresentasjon i Sørum kirke ved prest Dagfinn Magnus, organist Marit Wesenberg og kirketjener Ole Kristian Sørli. Ofring til barne- og ungdomsarbeidet.

Det deles ut bok til 4-, 5- og 6-åringene i forkant av gudstjenesten i Sørum. Barna er invitert til en liten samling kl. 16.00 med popkorn og kirke-kino! De blir møtt av Line C Børresen og Marianne Sagbakken, trosopplærerne våre.   

Maksimalt antall under gudstjenester i denne perioden er 20 personer i tillegg til de medvirkende. Vi er pålagt å føre navnelister på alle som er tilstede pga. eventuell smittesporing (listen blir makulert etter 14 dager). Velkommen til gudstjenester på søndag! 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"