Du kan fortsatt melde deg på som konfirmant 2021!

Du er velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. I Gran skjer påmelding her på nettsiden ennå noen dager.

Alle dere unge som starter i 9. klasse til høsten har fått brev i posten med informasjon om det å være konfirmant i Kirken i Gran. I brosjyra står det også at påmelding skjer på nett. Mange har meldt seg allerede og ennå er det tid til å melde seg på som konfirmant i Kirken i Gran for 2021.  

Vi er fortsatt inne i en spesiell tid med koronapandemien, som har preget og kanskje også vil prege aktivitetene i Kirken i Gran utover høsten. Det vi derimot vet helt sikkert er at kirkene våre er gjenåpnet og at det blir konfirmantopplegg til høsten. Det kan godt være at det blir litt annerledes undervisning og mindre grupper enn tidligere, men konfirmasjonsundervisning vil det bli. 

I løpet av oktober blir det syv gudstjenester med presentasjon av de nye konfirmantkullene. 

Fredag 23. oktober på kvelden blir det flott konsert for alle de nye konfirmantene i Tingelstad kirke. Da kommer musiker og forfatter Tore Thomassen og holder tale og synge. Han er fengende å høre på både for gamle og unge!

I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og Gud. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser, f.eks. den populære HEKTA-leiren på Lillehammer i begynnelsen av februar. Her skjer det et drøss av morsomme og samlende aktiviteter både innen- og utendørs! 

Les mer om det å være konfirmant i Kirken i Gran her.

Påmelding skjer elektronisk og du finner link til påmeldingsskjema nedenfor her. Det er superviktig at du både fyller ut påmeldingsskjemaet elektronisk + betaler giroen dere har fått tilsendt.  

(Ved å henvende deg til kirkekontoret tlf. 61 33 52 05 eller e-post: post.gran@kirken.no , kan du få innmeldingsskjema tilsendt i posten.)

 

Kontaktinformasjon for Gran kirkelige fellesråd

Gran kirkekontor ligger på Gran Rådhus på Jaren.

Kontoradresse:  Rådhusvegen 39, 2770 Jaren
Postadr.: Postboks 41, 2714 Jaren 

E-post:  post.gran@kirken.no.

Telefon: 61 33 52 05

Åpent man-fre 08.00-14.00.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"