Påmelding til konfirmasjon 2021

Du er velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. I Gran skjer påmelding her på nettsiden innen fredag 7. august 2020.

Alle dere unge som starter i 9. klasse til høsten har fått brev i posten med informasjon om det å være konfirmant i Kirken i Gran. I brosjyra står det også at påmelding skjer på nett og at det er fint med påmelding helst innen mandag 29. juni. NÅ ser vi at mange nok trenger sommeren på seg og vi utvider derfor påmeldingsfristen til fredag 7. august. 

Vi er fortsatt inne i en spesiell tid med koronapandemien, som har preget og kanskje også vil prege aktivitetene i Kirken i Gran utover høsten. Det vi derimot vet helt sikkert er at kirkene våre er gjenåpnet og at det blir konfirmantopplegg til høsten. Det kan godt være at det blir litt annerledes undervisning og mindre grupper enn tidligere, men konfirmasjonsundervisning vil det bli. 

I løpet av oktober blir det syv gudstjenester med presentasjon av de nye konfirmantkullene. 

I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og Gud. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser, f.eks. den populære HEKTA-leiren på Lillehammer i begynnelsen av februar. Her skjer det et drøss av morsomme og samlende aktiviteter både innen- og utendørs! 

Les mer om det å være konfirmant i Kirken i Gran her.

Påmelding skjer elektronisk og du finner link til påmeldingsskjema nedenfor her. Det er superviktig at du både fyller ut påmeldingsskjemaet elektronisk + betaler giroen dere har fått tilsendt.  

(Ved å henvende deg til kirkekontoret tlf. 61 33 52 05 eller e-post: post.gran@kirken.no , kan du få innmeldingsskjema tilsendt i posten.)

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"