Takk til artister, publikum og støtte!

En stor takk til alle som bidro og gjorde det mulig å gjennomføre konserter også denne sommeren.

Det er Marit Wesenberg og Natalia Medvedeva, kantorene i Kirken i Gran og Kari Røken Alm, kulturarbeideren vår oppe på Granavollen, som på dette viset ønsker å takke alle som muliggjorde at det også i sommer ble en flott konsertrekke i kirkene i Gran.  

- Takk til alle som bidro til at Sommerkonsertene kunne gjennomføres, denne spesielle sommeren 2020! Konsertene var planlagt lenge før jul, men da koronapandemien overtok styringen, måtte vi snu oss om i en fart og lage et helt nytt sommerkonsertprogram.

Vi gjennomførte seks konserter og satset på lokale, profesjonelle musikere. Den første konserten var en jubileumskonsert i St. Petri i forbindelse med 800-års jubiléet til den lille kirka på Tingelstadhøgda. Tre av konsertene ble lagt til Mariakirken. For å få plass til et større publikum, ble to av konsertene lagt til Nikolaikirken og Tingelstad kirke. 

Takk til alle artistene, takk til publikum som kom og en stor takk også til Norsk Kulturråd og Gran/Lunner Kulturkontor for økonomisk støtte! 

Hilsen Natalia, Kari og Marit.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"