Det blir flotte konserter i kirkene i sommer også!

Natalia Medvedeva holder orgelkonsert søndag 5. juli i Mariakirken med hyllest til de klassiske komponistene som Bach og Buxtehode.

I sommer blir det også en rekke med konserter, til tross for Koronapandemi med sine begrensninger. Hele seks konserter av meget høy klasse har kantorene i Kirken i Gran gleden av å presentere publikum.  

Søndag 5. juli kl. 18.00 ønsker vi velkommen til orgelkonsert med Natalia Medvedeva - på Ahrend-orgelet i Mariakirken på Granavollen. Natalia er opprinnelig fra Karelen i Russland og startet opp som kantor i Gran i januar i år. Hun har studert orgel på Universitetet i Bergen med både bachelor- og mastergrad som utøvende musiker. 

Natalia har et variert orgel-repertoar fra renessanse til samtidsmusikk, og har en spesiell forkjærlighet for musikken til J. S. Bach og Buxtehude. På konserten spiller hun musikk av Scheidemann, Buxtehude, Bach, Mozart, Batiste med flere. 

Vi anbefaler å forhåndsbestille billetter (kr 200,-): Kontakt Gran Kirkekontor tlf 61 33 52 02, eller e-post: post.gran@kirken.no. Billetter også ved inngang (kun VIPPS, ikke kontant). 

Konsertene i sommer

  • Søndag 19. juli kl. 18.00 - Mariakirken: Elise P. Watten (bratsj) og Hsin-Bei Lee (piano).
  • Torsdag 30. juli kl. 18.30 og kl. 20.30 - Nikolaikirken:
    Vinje og Grieg med Kristin Bjerkerud (sang) og Marit Wesenberg (piano).
  • Søndag 2. august kl. 18.00 - Mariakirken: Natalia Medvedeva (orgel). 
  • Lørdag 15. august kl. 18.00 - Tingelstad kirke: "Tough Daddy" - Hadeland New Orleans Band! 

Kjære publikum: Gled dere til nye artister og et gjenhør med andre!

Konsertene støttes av Norsk Kulturråd og Gran kommune. 
Arrangør: Gran kirkelige fellesråd 

Alle arrangementer vil bli gjennomført på en trygg og god måte i tråd med gjeldende Covid-19-smittevernregler. Fra 15. juni er det nye antallsberegninger ved arrangementer. Med en avstandsgrense mellom publikum på 1 meter inne og ute, vil det være være plass til 32 personer i Mariakirken, 50 personer i Nikolaikirken og 145 i Tingelstad kirke. Vi gjør oppmerksom på at det blir ført navneliste over de som er tilstede for å kunne bistå ved en ev. smittesporing (listene blir slettet etter 10 dager). 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"