Prestevikar Anne Guro på plass!

I sommer skal Anne Guro Nesteby Grette være vikar i Gran og litt i Lunner fra 7. juni til 15. august.

Søndag 13. juni hadde Anne Guro N. Grette sin første gudstjeneste i Grymyr kirke. Kirken var omtrent så  "fullsatt" den kan være i disse restriksjonstider. Den unge vikaren hadde en flott gudstjeneste og høstet lovord etterpå. 

-Jeg gleder meg til å bli kjent med menigheten, sier Anne Guro etter gudstjenesten. Hun er vikar for sokneprest Daniel i Gran/Tingelstad sokn i sommer, og føler at hun har kommet inn i ei bygd med sterke kultur- og kirketradisjoner. Både naturen og de mange kirkene fra ulike tidsepoker fascinerer henne, skriver Anne-Lise Mellum som har sendt oss tekst og bilder fra gudstjenesten.

Anne Guro skal ha gudstjenester rundt om i nesten alle kirkene i Gran i sommer og på kirketuftene på Grinaker. Hun skal også ha sykehjemsandakt, utføre dåp, nattverd og ha begravelser. I forbindelse med sommeråpne Søsterkirker på Granavollen er det middagsbønn hver onsdag kl. 12.00, og Anne Guro finner du her onsdag 16. juni og 4. august.  

Anne Guro er 21 år og studerer teologi på Teologisk fakultet i Oslo. Hun har god bakgrunn fra menighetsarbeid og har jobbet i Østre Aker og Haugerud menigheter over flere år. 

Vi ønsker Anne Guro velkommen i Gran og håper og tror hun får en sommer med både ny kunnskap, erfaringer og masse gode møter med bygdefolket! 

 

Kontaktinformasjon for Gran kirkelige fellesråd

Gran kirkekontor ligger på Gran Rådhus på Jaren.

Kontoradresse:  Rådhusvegen 39, 2770 Jaren
Postadr.: Postboks 41, 2714 Jaren 

E-post:  post.gran@kirken.no.

Telefon: 61 33 52 05

Åpent man-fre 08.00-14.00.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"