Ingen felles dugnader i vår

Vi kan heller ikke denne våren arrangere felles dugnad på kirkegårdene pga. smittevernshensynet. Ta gjerne en tur med riva likevel!

Vi er midt i tida for de tradisjonelle vårdugnadene på kirkegårdene våre. På grunn av fortsatt koronapandemi og strenge smittevernstiltak, kan vi heller ikke i år arrangere felles dugnader.

De ansatte i driftsetaten for Kirken i Gran har vært igang flere dager med å rake. Og det er veldig fint om noen vil møte opp med rive og ta et tak rundt eget gravsted og langs murene. Kan godt hende at det kan tas noen rivetak også på parkeringen og i skråningene rundt om.

- Fulle sekker med gras og løv kan settes innenfor porten, så kommer vi og henter og kjører bort fortløpende, sier Odd Ragnar Bredviken i driftsetaten. 

- Vi har ingen faste datoer for dugnader i vår, men vi vil være jevnlig rundt om på alle kirkegårdene og skulle noen ha behov for bistand, er det bare å ringe meg på telefon 911 50 659, avslutter Odd Ragnar.

 

Kontaktinformasjon for Gran kirkelige fellesråd

Gran kirkekontor ligger på Gran Rådhus på Jaren.

Kontoradresse:  Rådhusvegen 39, 2770 Jaren
Postadr.: Postboks 41, 2714 Jaren 

E-post:  post.gran@kirken.no.

Telefon: 61 33 52 05

Åpent man-fre 08.00-14.00.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"