Bjoneroa menighet

Bjoneroa er et stort område med spredt bebyggelse. Sørum kirke ligger i sentrum. Kirken er bygd i 1861 og har plass til 220 personer.

 

Det er fra en til seks døpte / tilhørende i året. I Bjoneroa er det for øvrig barne- og ungdomsskole, kulturbygg, eldresenter og matbutikk. Fjorda er et friluftseldorado på åsen med mange grunne vann som henger sammen. Her er det tradisjon for friluftsgudstjeneste om sommeren. Området er svært populært til bl.a. kanoturer.

Bjoneroa skiller seg fra de andre sognene i Gran ved at det ligger på den andre siden av Randsfjorden. Begrenset ferjeforbindelse, evt. lang vei rundt fjorden, gjør at få fra Bjoneroa menighet kommer på de breddetiltakene som er felles. For å gi Bjoneroa et fullverdig trosopplæringstilbud, må derfor de minste barna (0-10 år) få et tilbud i Bjoneroa. I den grad det er mulig, vil vi arbeide for å gi det samme innholdet til barn og unge i Bjoneroa som i resten av Gran kommune.

Sørum kirke har plass til 220 personer nede i kirken. Ved spesielle arrangement kan det i tillegg tillates 30 stk på galleriet, forutsatt at brannvesenet er tilstede.

Årsrapportering 
Link til menighetsrådets årsrapport for 2019 finner du her. I denne kan du lese: 

Menighetsrådets årsrapport
Sokneprestens årsrapport 

Link til menighetsrådets årsregnskap for 2019. 
(Det har blitt et skrivefeil i årsregnskapet under utgifter, der det skal stå 2019 og ikke 2018). 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"