Konfirmant i Grimstad 2021

Vi i Grimstad menighet ønsker deg velkommen som konfirmant i Grimstad kirke.

På denne siden vil du finne den informasjonen du trenger som konfirmant i Grimstad. Denne blir oppdatert med oversikt over når vi samles, temaer, osv. osv. For praktisk info om konfirmasjonsåret 2020-21 - da er det denne siden som gjelder.

Nederst på siden, under "Dokumenter" finner du semesterplan for hele konfirmantåret og "kjørereglene" vi har for konfirmanttiden.

 

Påmelding

Påmelding til konfirmantundervisningen i Grimstad gjør du ved å følge linken nedenfor på "Min kirkeside". Logg inn med mobilnummer og følg instruksen. Om du ikke får bekreftelse på e-post har noe gått galt. Kontakt oss så hjelper vi deg.

I mellomtiden kan du følge konfirmantansvarlig Gunnar i Kirka på Snapchat, TikTok, Triller, Facebook, Instagram, YouTube og Twitter. Overalt heter han "Gunnar i Kirka".

 

Konfirmanttiden i Grimstad menighet er blitt omtalt på "Kirkesidene" i Grimstad Adressetidende. Her ser du hva som stod der:

Hvilepuls.jpg

 

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du lurer på noe :)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"