Høstbasaren blir lotteri

Året 2020 ble spesielt, og av den grunn blir høstbasaren også spesiell. Vi kan ikke samles i store forsamlinger, men vi kan likevel stille opp i det vi kan kalle årets store «dugnad» for å få inn midler til å drifte kor og barnearbeid.

Selv om vi ikke kan ha de store arrangementene denne høsten, er vi i gang med mange små smittevennlige aktiviteter i menigheten vår. Det er kjempeflott. For å fortsette aktivitetsnivået også i tiden fremover er vi avhengige av å få inn noe av den inntekten vi mister når vi må avlyse alle store arrangement.

Vi synes lotteri både er gøy og spennende. Lotteri er også en viktig del av høstbasaren. Denne høsten blir det derfor boklotteri. En driftig gjeng fra Basarkomiteen har ordnet mange flotte gevinster. Med god hjelp av menighetsrådet og begge menighetsutvalgene. Vi har også fått mange gevinster og gevinstbidrag fra folk i menigheten. Tusen takk til dere alle! En ekstra takk til Valsø Bigård og gammelnorsk spælsau, Skagerak trepleie v/Sivert W Svane, Hesnes Gartneri og Fiskernes Salgslag for flotte gevinster.

Loddsalget starter 26/9. Hvert lodd koster 20,- kroner. Det er mange loddselgere rundt forbi i menigheten vår som kommer til å selge lodd. I tillegg er det mulig å kjøpe lodd på enkelte gudstjenester og fra kontoret. Se bunnen av artikkelen. Det selges lodd til og med 5. november

Vi har mange gevinster så her er det store vinnersjanser. Vi kan friste med ekte saueskinn, steke-takke, maleri, koffert, trø-traktor, snow racer, strikkeprodukter, høstkranser, kransekaker, støvsuger, kjøkkenutstyr, bøker, planter, sjokolade og mye, mye mer. Alle vinnerne vil bli kontaktet 7. november, da Høstbasaren skulle vært arrangert. Gevinster hentes på FMU-bygget.

Til slutt en stor takk til deg som kjøper lodd. Vi håper på et godt overskudd som kan skape stor glede i hele menigheten, spesielt blant barn og unge. Dette vil også frigi midler til Fjæreposten, samt ny kirke på Fevik. Takk for støtten og lykke til!!

Vennlig hilsen basarkomiteen i Fevik kirke.

SLIK KJØPER DU LODD FRA KONTORET

1 Send mail til Ingvild, med hvor mange lodd du ønsker å kjøpe. Hvert lodd koster 20,- kroner. Husk å skrive navn og telefonnummer.

2 Betal enten på Vipps til 106439 (Fevik kirke), velg «Høstbasar», kjøp x antall av produktet «lodd». Eller betal til konto 2840 31 19581, merkes med «Lodd – Høstbasaren». Hvert lodd koster 20,- kroner.

Når disse to stegene er gjennomført skriver vi ned navn og telefonnummer i loddboken og du er med på trekningen av flotte gevinster.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"