Smittevern på gudstjeneste

Det er fint å kunne samles til gudstjeneste igjen. Dette gleder vi oss over. Følg med på gudstjenesteannonsene som vanlig i avisa og på nett. Smittevernreglene er fortsatt like gjeldende . Nå er det viktig å ta vare på hverandre. Her kan dere lese om de forskjellige reglene

 

  • Det er tillatt med 200 deltakere til stede på våre kirkelige handlinger. I tillegg til medvirkende. Dessverre har ikke vi store nok rom til dette antalallet. I Fjære er det fullt ved ca 120 og i Fevik er det fullt ved ca 60.
  • Alle skal holde 1m avstand, dette gjelder ikke innenfor egen husstand. Det vil bli merket opp plasser der man kan sitte. 1meters-regelen gjelder også når man ankommer og forlater kirken.
  • Syke personer skal ikke delta på kirkelige handlinger. Har du symptomer på luftveisinfeksjoner, feber, hoste eller andre plager må du holde deg hjemme. Er du i tvil er det ingen tvil.
  • Alle skal sprite eller vaske hendene før de går inn i kirkerommet.
  • På grunn av smittesporing er vi pålagt å registrere navn og mobilnummer til alle som deltar. Vi ber dere derfor utvise ekstra tålmodighet på vei inn i kirken.
  • Vi oppfordrer alle til å gi offer digitalt. Til dette bruker vi vipps.

Vi gleder oss stort til å komme i gang igjen. Og ikke minst treffe menigheten igjen.

Velkommen til gudstjeneste

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"