Barn er bra!-festival i hele byen til høsten!

Den norske kirke og Haugesund kommune har sammen med sine samarbeidspartnere funnet en god måte å arrangere Barn er bra! til høsten uten å ha «hundrevis av unger samla i en sal», som det heter i Barn er bra!-sangen. Det skal bli festival i trygge rammer.

-Vi desentraliserer festivalen i år. Det betyr at vi legger opp til et frodig tilbud i byens kirker, bydelshus, menighetshus og andre arenaer. Her vil barna få bli med på et opplegg som vil bli likt det vi tradisjonelt har på festivalen, sier festivalsjef, Tom Landås.

I sentrum av byen vil både Vår Frelsers menighetshus og KM-huset ha festival. KM-huset vil samarbeide med Gamle Slaktehus, i sør vil barna kunne delta i Rossabø kirke, i nord har vi Udland kirke og Bleikemyr bydelshus. Hemmingstad bydelshus og Skåredalen kultursenter vil samarbeide om et opplegg i øst.

-Barn er bra!- er kjent for sin stemning i en sal med hundrevis av barn og unge. Dette vil vi nå gjenskape i mindre forhold på flere steder. Vi tror dette kan bli veldig flott på mange måter. Det er all grunn til å glede seg, sier Tom Landås.

Festivalen er allerede i gang med å rekruttere ledere til høstens festival. De første var kjappe til å melde seg på da de fikk sjansen. I tillegg til ansatte i kirken, kommunen, og andre, består lederteamet av opptil 180 ungdom.

-Sånn sett kan du si at Barn er bra!- også er et av de store ungdomsarrangementene i byen vår, sier Landås, som er like spent på årets festival som han har vært i over tretti år.

Kontaktinformasjon for Haugesund kirkelige fellesråd

Haugesund kirkekontor ligger i andre etasje i Vår Frelsers
menighetshus i Haugesund sentrum.

Vår Frelsers kapell har adresse Viljarshaugen 40, 5538 Haugesund

Kontoradresse: 
Skåregaten 145
5527 Haugesund 

Postadresse: 
Postboks 612 
5501 Haugesund

E-post: post.haugesund@kirken.no
Telefon:       52809500
Åpningstid:   Man-fre 08.00-15.30
Org.nr.: 976 993 454

Konto nr.: 3330.30.48206

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"