Nå kommer juletrefestene!

Julen er ikke helt over enda! Nå står juletrefestene for døren, for mange en god tradisjon siden barndommen og en fin avslutning på juletiden sammen med familie og venner.

Julen er ikke helt over enda! Nå står juletrefestene for døren, for mange en god tradisjon siden barndommen og en fin avslutning på juletiden sammen med familie og venner.

Den første juletrefesten er på Vår Frelsers menighetshus på søndag kl 16. Det blir lek, sang, juletregang og andakt. Skulle du føle at det ikke har blitt nok søtsaker i jula så kan du få både kaffe, kaker og godteposer! Festen er et samarbeid med Vår Frelsers menighet, Normisjon og KFUK/KFUM.

Hellige tre kongers fest,  

Skåre menighet legger som vanlig sin juletrefest til Hellige tre kongers dag og arrangerer derfor Hellige tre kongers fest. Her blir det formidling av søndagsskolelærer Tove Marie Sortland og sang av Kor og lek. Det spesielle med denne festen er at de som har kaker igjen fra julen tar restene med så blir det restekakespising! Så ta med kaker om du har, og har du ikke så kan du hjelpe andre å få spist sine! Det blir selvfølgelig gang rundt juletreet og utlodning.

Tradisjonell juletrefest

Rossabø menighet har også sin koselige og tradisjonelle juletrefest på mandag (6 januar) i Rossabø kirke! Mini- og MaxiGospel og korgruppa i Tween opptrer. Det blir gode kaker, kaffe og julebrus og andakt. Kjekke aktiviteter i gymsalen for barna, og juletregang for hele storfamilien. Kanskje kommer nissen på besøk?

Kontaktinformasjon for Haugesund kirkelige fellesråd

Haugesund kirkekontor ligger i andre etasje i Vår Frelsers
menighetshus i Haugesund sentrum.

Vår Frelsers kapell har adresse Viljarshaugen 40, 5538 Haugesund

Kontoradresse: 
Skåregaten 145
5527 Haugesund 

Postadresse: 
Postboks 612 
5501 Haugesund

E-post: post.haugesund@kirken.no
Telefon:       52809500
Åpningstid:   Man-fre 08.00-15.30
Org.nr.: 976 993 454

Konto nr.: 3330.30.48206

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"