Menighetene vurderer flere tiltak.

Kirkevergen har innført flere tiltak i forbindelse med korona utbruddet, og vil fortsette å vurdere hvilke tiltak som skal innføres etterhevert som det kommer nye råd eller pålegg fra FHI og lokale helsemyndigheter. Det kan allikevel i enkelte tilfeller være nødvendig for enkelte menigheter å selv gjennomføre egne tiltak basert på spesielle forhold lokalt.

Hver av menighetene skal ha nye personalmøter på onsdags morgen og gå igjennom de rådene og påleggene som er gitt for å se hvordan disse påvirker driften i hver enkelt menighet og hvilke ekstra tiltak som eventuelt skal settes inn.

Kirken ønsker ikke å gjøre noe som kan utsette noen for økt risiko. Samtidig må vi huske at kirken har en viktig rolle i samfunnet og betyr mye for mange, særlig i tider som dette og vi vil derfor gjøre det vi kan for å være der for alle så langt det er mulig.

I tillegg til det publikum vil merke direkte på arrangementer og gudstjenester har kirken mange andre hensyn og ta. Dette kan gjelde alt fra prester som skal ut med dødsbudskap til spesielle forhåndsregler ved rengjøring av lokalene.

De som skal delta på aktiviteter i regi av kirken fremover må ha forståelse for at ting kan forandre seg fort, vi holder dere oppdatert på denne siden.

Kontaktinformasjon for Haugesund kirkelige fellesråd

Haugesund kirkekontor ligger i andre etasje i Vår Frelsers
menighetshus i Haugesund sentrum.

Vår Frelsers kapell har adresse Viljarshaugen 40, 5538 Haugesund

Kontoradresse: 
Skåregaten 145
5527 Haugesund 

Postadresse: 
Postboks 612 
5501 Haugesund

E-post: post.haugesund@kirken.no
Telefon:       52809500
Åpningstid:   Man-fre 08.00-15.30
Org.nr.: 976 993 454

Konto nr.: 3330.30.48206

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"