Hente engel-samling UTSETTES

Vi ser oss nødt til å utsette denne samlingen for barna som ble døpte i 2020. Vi satser på å få til en ny samling utpå våren en gang. Ny invitasjon vil bli sendt ut!

På grunn av stadig endring i samfunnet, så må vi dessverre utsette samlingen den 16.01. Vi håper på å kunne få det til utpå våren en gang. Info om dato og påmelding vil komme så fort vi vet mer. 

Litt om hva "Hente engel"-samling er:
Hver gang et barn døpes i Askim kirke henges det opp en engel bakerst i kirken. Gjennom året minner englene oss om å be for barna. Året etter at de har blitt døpt så inviteres de tilbake for å få med seg engelen sin hjem.

Vi samles i kirken for utdeling av englene. Vi skal synge litt og gi dere en påminnelse om hva dåpen er og hvordan vi kan huske på barnet fremover.  Vi avslutter med kaffe og enkel servering.

Ta gjerne med søsken, faddere, besteforeldre eller andre. Samlingen vil vare under en time og koster ingenting. Lurer dere på noe så ta kontakt med Anne Line Tjernæs, tlf. 922 06 270. Det vil bli enkel servering.

Fra menigheten vil du møte blant annet Magne Torbjørnsen, Geir Braadlie, Gunn Randi Leite, Vigdis Prusac og Anne Line Tjernæs.

Velkommen!


Kontaktinformasjon for Askim menighet

Askim menighet har kirkekontor felles med de andre menighetene i Indre Østfold kommune. Kontoret ligger rett ved siden av Askim kirke og kapellet.

Besøks- og postadresse:
Indre Østfold menighetskontor
Kirkegata 31
1814 Askim

Kontaktinformasjon:
Sentralbord: tlf. 69 68 14 40
Telefontid: 10-14 alle hverdager
Åpningstider kontoret: 9-15 alle hverdager
E-post: postmottak@iokf.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"