Bli med i Askim kirkes jentekor!

Vi ønsker alle sangglade jenter fra 2. klasse og oppover velkommen til å bli med! Neste øvelse er mandag 26. april!

Askim kirkes jentekor øver annenhver mandag kl. 16.30-18.00, og vi ønsker oss flere medlemmer. Alle sangglade jenter fra 2. klasse og oppover kan få bli med i gjengen! Dette unike kortilbudet holder til i Askim kirke, men vi ønsker hjertelig velkommen til alle jenter fra hele Indre Østfold. 

Jentekoret har mange forskjellige sanger på repertoiret, og vi kommer til å fortsette med det: Alt fra musikaler via viser og salmer til motetter – på både norsk og engelsk – er noe vi ønsker å utvikle oss videre på.

Vi høster allerede frukter av det sangtekniske grunnlaget som er lagt i løpet av årene koret har eksistert. Jentene har lært mye av vår dyktige dirigent Torild Sandøe Møller, som er sangpedagog med lang og bred erfaring i barnekorledelse og sangmetodikk. Hun kan alt om å undervise barn i grunnleggende sangteknikk og stemmebruk. Torild er også veldig flink med barn, leken og uhøytidelig. På øvelsene er det altså god plass til latter, lek og moro, en god prat og sosialt samvær. Mange ganger koser vi oss med litt bevertning.

Koret er en trygg arena for å øve seg i å fremføre foran en forsamling, både som gruppe og helt alene: Jentene utfordres til å delta på konsertene våre bl.a. som sangsolister, på andre instrumenter de spiller og ved f.eks. diktlesning. I tillegg til Torild stiller foreldregruppen trofast opp, og korets faste musiker er Gunn Randi Leite (organist i Askim kirke).

Har du lyst til å begynne, men trenger hjelp til å komme deg til kirken, ta kontakt med kirkekontoret 69681440 eller med Gunn Randi Leite.

Kontaktinformasjon for Askim menighet

Askim menighet har kirkekontor felles med de andre menighetene i Indre Østfold kommune. Kontoret ligger rett ved siden av Askim kirke og kapellet.

Besøks- og postadresse:
Indre Østfold menighetskontor
Kirkegata 31
1814 Askim

Kontaktinformasjon:
Sentralbord: tlf. 69 68 14 40
Telefontid: 10-14 alle hverdager
Åpningstider kontoret: 9-15 alle hverdager
E-post: postmottak@iokf.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"