Påmelding konfirmasjon 2021

Er du konfirmant 2021? Vi har plass til flere! Se her for påmelding.

PÅMELDING HER!

Du er bare et år unna en høytidelig festdag i livet ditt. Du har antakelig allerede mottatt informasjonsbrosjyren konfirmant 2021 i posten (kirken.no/konfirmasjon). Her kommer informasjon fra din lokale kirke/menighet.

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker, få nye opplevelser og kanskje få nye venner! Temaer vi skal utforske sammen er: Vennskap og relasjoner, Gud, Jesus og Den hellige ånd, solidaritet og nestekjærlighet, sorg og glede – godt og vondt, kjærlighet, bibel og bønn, gudstjeneste, dåp og nattverd, selvbilde og menneskesyn, miljø og rettferdighet.

I konfirmanttiden er det tid og rom for å tenke og stille spørsmål. En tid for å lære mer om Gud, deg selv og om andre mennesker.

Hva er konfirmasjon?
Ordet konfirmasjon kan bety både «å bekrefte» og «å gjøre sterk». Konfirmasjonshandlingen er en forbønnshandling hvor vi ber Gud om å velsigne og å styrke hver enkelt konfirmant. Det forutsettes ikke noen bekjennelse fra konfirmantens side. Det viktigste med konfirmanttiden er å bli bedre kjent med den kristne tro, der Gud sier ja til oss og vil være en del av våre liv.

En konfirmanttid for alle.
Kirken er et mangfoldig fellesskap og vi ønsker at alle skal få en god konfirmanttid uansett funksjonsnivå. Er det behov for individuell tilrettelegging, ta kontakt med kirkekontoret i god tid før første konfirmantdag.

Konfirmanttidens program:
Konfirmantåret består av oppstart og presentasjon, undervisningsdager – både felles og i mindre grupper, konfirmantleir, fasteaksjon, kirketjeneste på gudstjenester og konfirmasjonsdag i din lokale kirke. Gjennom året blir du kjent med både ungdomsarbeidet og gudstjenestene i menighetene. Konfirmantåret koster kr 1700,- for mat, bøker, leir (med to overnattinger) og aktiviteter.

Giro vil bli sendt ut i september. Ta kontakt med kirkekontoret ved behov for delbetaling eller hvis det er økonomiske grunner til at det er vanskelig å velge konfirmasjon.

Konfirmant i «koronatiden». 
Vi vil til enhver tid følge reglene som gjelder vedrørende smittevern. Vi må avpasse grupper og aktiviteter slik at det er trygt å samles. Oppsettet med datoer som du ser under er slik det ser ut nå, men forandringer av smittevernshensyn vil kunne skje. 

Konfirmasjonsdagene våren 2021 er:

  • Mysen: Konfirmasjon 8. og 9. mai 2021.
  • Hærland: Konfirmasjon 6. juni 2021.
  • Eidsberg: Konfirmasjon 6. juni 2021.
  • Trømborg: Konfirmasjon 23. mai 2021


Påmelding skjer HER på hjemmesiden.

Du finner mer ino om konfirmanttiden i brevet som er sendt ut i posten, samt brosjyre for 2021 konfirmanter.
                                

Hilsen oss som arbeider med konfirmasjon i Eidsberg, Hærland, Mysen og Trømborg kirke/menigheter: Magnus, Solveig og Ann Kristin

Kontaktinformasjon for Den norske kirke i Eidsberg

Den norske kirke i Eidsberg har kirkekontor i Askim, felles med de andre menighetene i Indre Østfold kommune.

Besøks- og postadresse:
Indre Østfold menighetskontor
Kirkegata 31
1814 Askim

Kontaktinformasjon:
Sentralbord: tlf. 69 68 14 40
Telefontid: 10-14 alle hverdager
Åpningstider kontoret: 9-15 alle hverdager
E-post: postmottak@iokf.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"