HVA SKJER MED KAMPEN MENIGHETSHUS ?

Kampen menighetshus er nå pakket pent inn for ytre oppussing av hele menighetshuset, med tak, vinduer, dører, vegger og mur. Ødelagte eller råtne materialer/deler byttes ut, der det er nødvendig. Det skal videre monteres en HC-rampe ved langveggen mot idrettsplassen, og HC-tilpasninger gjøres i den forbindelse i vindfanget på samme side av menighetshuset. Det vil bli nye toaletter i bygget. Kjøkkenet ble byttet ut for noen år siden. Arbeidene planlegges ferdigstilt inneværende år.

 Bygget brukes av menigheten til ulike arrangement og det er stor interesse for å leie huset til selskapeligheter og møter. I forbindelse med arbeidet er menighetshuset sperret for utleie ut året. Vi ønsker alle velkommen tilbake til menighetshuset en gang etter nyttår. Vi gleder oss til å tilby brukerne mer moderne fasiliteter og en flott oppusset sal i nøyaktig samme stil som før og i samme originale farger. Vi håper også at det vil bli midler til nye stoler og bord og audio-video utstyr.

  

Kontaktinformasjon for Kampen menighet

Kampen kirke ligger i Bøgata 1, på Thorbjørn Egners plass.

Gavekontonr: 1506.21.79683

Menigehtskontor/post: Kampen menighetshus, Normannsgata 55, 0655 Oslo. Kampen Kirke: Bøgata 1, 0655 Oslo.

E-post: post.kampen.oslo@kirken.no 

Telefon: 23 62 91 60 (man-fre 10-14).

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"