"Jazz på Kampen" - endelig oppstart!

Spennende ny serie med topp musikere

Endelig kan vi sette i gang med vår nye jazzserie! Vi skulle startet i desember, så ble det stadig utsatt med en måned om gangen. Nå har vi mulighet å komme igang - riktignok med en svært begrenset publikum (i skrivende stund 20 stk)

Merk datoen lørdag 19. juni og tidspunktet 16:00 - da blir det en helt enestående konsert. OJKOS (orkesteret for jazzkomponister i Oslo) forlater sitt vanlige lokale Victoria og tar turen opp til "Oslos Montmartre" for å spille en konsert med egen, nyskrevet musikk - spesialkomponert for anledningen! Musikken skildrer nettopp spaserturen fra Karl Johan til Kampen og komponistenes individuelle assosiasjoner til stedene underveis.

Med andre ord en helt unik konsert med musikk som er både kortreist og stedegnet: en bedre start på serien kan neppe tenkes! Vår samarbeidspartner Kampen kaffe og bar er åpen for deilige forfriskninger både før og etter konserten.

Vi håper selvfølgelig at når den tiden kommer, blir restriksjonene enda mer lettet på slik at vi kan invitere mange flere publikummere til å oppleve denne fantastiske begivenheten. Billetter vil bli lagt ut på ticketmaster e.l. - følg med!! 

SISTE NYTT!! Når byrådet nå har åpnet for flere mennesker på arrangementer, har vi gleden av å kunne legge ut 80 nye billetter til denne konserten! De finnes under denne linken:

https://kampenkaffebar.ticketco.events/no/nb/e/jazz_paa_kampen_ojkos

 

Kontaktinformasjon for Kampen menighet

Kampen kirke ligger i Bøgata 1, på Thorbjørn Egners plass.

Gavekontonr: 1506.21.79683

Menigehtskontor/post: Kampen menighetshus, Normannsgata 55, 0655 Oslo. Kampen Kirke: Bøgata 1, 0655 Oslo.

E-post: post.kampen.oslo@kirken.no 

Telefon: 23 62 91 60 (man-fre 10-14).

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"