"Jazz på Kampen" - fortsetter!

Spennende ny serie med topp musikere - denne gangen med 3 Kampen-musikere!

Endelig har vi kunnet sette i gang med vår nye, spennende jazzserie. To konserter er nå blitt holdt, og vi fortsetter med en ny konsert hver måned. Foreløpig holder vi oss til originalplanen med tidspunktet kl.16 på lørdager. Men vi tar gjerne imot tilbakemeldinger om dette!

Planen for de kommende måneder ser altså slik ut: 

07. august: Hanna Paulsberg (sax), Martin Nodeland (gitar) og Ole Morten Vågan (bass) - se omtale lenger nede!

25. september: Tore Johansen kvartett

16. oktober: t.b.a.

20. november: t.b.a. 

I desember gjør vi nok en liten vri - det er høysesong for julekonserter, og alle lørdagene er allerede opptatte. Dette kommer vi tilbake til snart...

 

Billetter til konserten 7. august er lagt ut for salg og kan finnes her: https://kampenkaffebar.ticketco.events/no/nb/e/jazz_paa_kampen__paulsberg

Den prisbelønte saksofonisten Hanna Paulsberg har vært en favoritt på norske jazzscener og festivaler i mange år nå, og med god grunn. For uten om hennes svært solide diskografi med Hanna Paulsberg Concept, er hun sentral i band som spellemannsvinnende “Gurls”. Hun har også ved flere anledninger vært medvirkende i Trondheim Jazzorkester.


Ole Morten Vågan har så omfattende merittliste at vi man må beherske seg, men det kan nevnes at denne fremragende bassisten og komponisten har spilt med store amerikanske navn som Pat Metheny og Joshua Redman. Han har også etterlatt betydningsfulle fotspor i norsk jazz gjennom band og samarbeid som Motif, Maria Kannegaard Trio, Trondheim jazzorkester, Team Hegdal, Thomas Strønen og Maciej Obara. 


Gitarist Martin Nodeland etablerte seg som soloartist i 2019 med det kritikerroste albumet “Debut”, og fulgte opp i oktober 2020 med sitt andre album, “Origins”, også til stor begeistring, hos London Jazz News. 


 

Kontaktinformasjon for Kampen menighet

Kampen kirke ligger i Bøgata 1, på Thorbjørn Egners plass.

Gavekontonr: 1506.21.79683

Menigehtskontor/post: Kampen menighetshus, Normannsgata 55, 0655 Oslo. Kampen Kirke: Bøgata 1, 0655 Oslo.

E-post: post.kampen.oslo@kirken.no 

Telefon: 23 62 91 60 (man-fre 10-14).

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"