Oslo kulturnatt

3 minikonserter i Kampen kirke - fredag 13. september

I anledning Oslo kulturnatt 2019 arrangeres det 3 minikonserter i Kampen kirke. Først ute, kl.18:00, er den unge fløytisten Mathias Zonca. Han spiller i bl.a. Nosus (Nordstrand ungdomssymfoniorkester) og studerer på Barratt-Due instituttet. Han er blant Norges desidert mest fremragende talenter innen klassisk musikk - et navn å merke seg de kommende årene.

Så kl.19:30 er det kirkens eget damekor Kampenkoret, som teller rundt 20 medlemmer og som feiret sitt 10-års jubileum ifjor. Koret har turnert i Tyskland (Kiel, Lübeck) og England (Cheltenham-området i sør-vest). De synger musikk av bl.a. Amy Beach (en spennende, kvinnelig komponist fra USA), Liszt, Tartini, Jens Klimek og Grieg.

Den siste konserten er litt utenom det vanlige. Kl.21:00 overtar "Korallenriff" som består av Mads T. Horn (gitar), Torstein L. Larsen (trompet) og Colin Smith (orgel). De spiller improvisert musikk - altså helt fri musikk som blir til i øyeblikket, dog med røtter i gamle norske folketoner. En spennede og uforutsigbar slutt på kveldens kultursprell.

Kontaktinformasjon for Kampen menighet

Kampen kirke ligger i Bøgata 1, på Thorbjørn Egners plass.

Kontor/post: Ekebergveien 1C, 0192 Oslo. Kirken: Bøgata 1, 0655 Oslo. Menighetshuset: Normannsgata 55, 0655 Oslo.

E-post: post.kampen.oslo@kirken.no Telefon: 23 62 91 60. Telefon- og besøkstid: Man–Fre 10–14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"