Lys Våken 2017

Natt til 1. søndag i advent tar vi over kirka og er Lys Våkne! Velkommen alle 5.-6.klassinger til et uforglemmelig døgn! Meld deg på allerede nå, og hold av 2. - 3. desember!

Lørdag 2. desember kl. 14.00 i Vålerenga kirka braker det løs! Lys Våken er en dag fylt med spennende aktiviteter og en overnatting utenom det vanlige! Vi lærer om advent, om kirkens nyttår, leker, har fortellerstund i kirketårnet,lager julepynt, spiser god mat, synger og lager gudstjeneste sammen.

Lys Våken avsluttes med en gudstjeneste for små og store i Vålerenga kirke søndag 3. desember kl. 11.00 - for hele familien!             

Påmelding til trosopplæringsleder Hanna hh736@kirken.no innen mandag 27. november.

Navnet Lys våken handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys våken for oss. Advent handler jo nettopp om lyset som kom til verden. Dette skal vi feire – i tillegg til at 1. søndag i advent markerer starten på et nytt kirkeår.

Ønsker du å bli med og bidra? Enten du akkurat er blitt for gammel til å bli med som deltaker selv, eller om du er en forelder! Vi trenger din hjelp for å få dette arrangementet til å skje :) Ta kontakt med Hanna!

Kontaktinformasjon for Kampen menighet

Kampen kirke ligger i Bøgata 1, på Thorbjørn Egners plass.

Kontor/postadresse: Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo.

Kirken: Bøgata 1

Menighetshuset: Normannsgate 55

E-post: post.kampen.oslo@kirken.no

Telefon: 23 62 91 60

Telefax: 23 62 91 61.

Telefon- og besøkstid: Man–Fre 10–14