1-årsgudstjeneste og dåpsfest

Søndag 14. mai kl 11 håper vi kirka skal fylles med smårollinger, sånn som det så ofte vrimler av unger og foreldre på babysang på torsdagene.

"Babysanggudstjeneste", 1-årings-gudstjeneste, og feiring av dåpen for de som ble døpt i 2016, og kanskje for noen nye dåpsbarn. Lys, vann, musikk, små og store mennesker i et stort, vakkert rom og sammenheng. Ettåringene er spesielt invitert, men selvsagt er alle velkommen!

De som ble født i 2016 har fått invitasjon i posten til en enkel og stemningsfull gudstjeneste i Vålerengas flotte kirkerom, søndag 14. mai, kl 11. Alle kan invitere videre, ved å dele og fortelle. Gudstjenesten skal være en halvtimes samling med babysang-elementer, vakker musikk, lystenning og enkle ritual. 
Burghard Wellmann, Tito Guevara Estrella og Sondre Mæland gir små og store gode toner og klanger i kirkerommet. Diakon Nina Berger og prest Ingunn Rinde er med, sammen med andre gode medarbeidere.
 
Dette er også vårens dato for "felles dåpsfeiring på kirka". Det blir mulighet for dåp, av små og store barn (og voksne!), og en trivelig, felles dåpsfeiring på kirka. Les mer om dette her:

Kontaktinformasjon for Vålerengen menighet

Vålerenga kirke ligger i Hjaltlandsgata 3, på toppen av Vålerengaparken.

Kontoret/postadresse: Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo. Kirka: Hjaltlandsgata 3, 0658 Oslo

E-post: post.valerengen@oslo.kirken.no Telefon: 23 62 91 60 Telefax: 23 62 91 61. Telefon- og besøkstid: Man-Fre 10-14