Gubbelaget på Vålerenga - velkommen til nye og gamle!

Gubbelaget på Vålerenga er et samlingspunkt på kjerka for mannfolk som kan på dagtid. Siste onsdag i måneden er bordene dekket i menighetssalen, og når klokka nærmer seg 12 siger gutta inn. Vi ønsker både gamle og nye interesserte er velkommen.

De kommer med bil, drosje, eller til fots. Fra Vålerenga, Etterstad, Kværnerbyen eller andre steder i nærheten. De kommer også lenger unnafra - Lillestrøm, Manglerud, Asker. Har en først vært knytta til Vålerenga, beholder en jo gjerne kjærligheta og ønsket om å møtes. Gubbelaget på Vålerenga kjerke er et samlingssted for mannfolk som bor i området, og for de som har gått på Vålerenga skole, vært med i idrettsforeninga, og også for nytilflytta. Praten går om gamle skoledager og aktuell tematikk. Det serveres kaffe og smørbrød, vi synger litt, og har gjerne besøk av noen som holder et lite foredrag. Besøk av skoleklasser fra Vålerenga skole tvers over plassen, er også fast takst hvert semester. 

En gang hvert semester (april og oktober) drar vi på Sverigetur sammen. Den går med buss fra kirka, båt og mat fra Sandefjord til Strømstad, og så shopping og E6-veien tilbake. På bussturene og også på julebordet er også damene og andre venner med. 

Gubbelaget ledes av sogneprest Ingunn Rinde, tlf 415 74 532, ir697@kirken.no, sammen med et valgt styre av medlemmene. Ta gjerne kontakt for å få tilsendt aktuelt program. Velkommen!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"