Fra Slottet til kirken - ny stiftsdirektør er ansatt

Ole Edvard Wold-Reitan (55) går fra stillingen assisterende sekretariatsleder ved Det kongelige hoff til stillingen som stiftsdirektør i Oslo bispedømme.

-Jeg gleder meg til samarbeid, nye arbeidsoppgaver og nytt fellesskap i stillingen som stiftsdirektør i Oslo Bispedømme, sier Ole Edvard Wold-Reitan.


Siden 2010 har Wold-Reitan hatt forskjellige stillinger ved Det kongelige hoff. Han har vært daglig leder i Kronprinsparets Fond og konstituert kommunikasjonssjef. De fleste årene på Slottet har han vært i stillingen som assisterende sekretariatsleder, med hovedansvar for Kronprinsessens offisielle program. Denne stilling har han i dag.


Før karrieren på Slottet har Wold-Reitan vært daglig leder i Kirkelig Kulturverksted i en årrekke og leder for TV-aksjonen «Hjerterom» i 2005.


Leder av Oslo bispedømmeråd, Gard Sandaker-Nielsen, er godt fornøyd med ansettelsen.
- Ole Edvard Wold-Reitan har bred ledererfaring fra ulike organisasjoner og virksomheter, og jeg er trygg på at han vil bidra til å utvikle kirken i bispedømmet. Jeg ser fram til å få ham på plass og vil ønske ham velkommen til et godt og viktig arbeidsfellesskap, sier leder av Oslo bispedømmeråd Gard Sandaker-Nielsen.

Kontaktinformasjon for Kirkelig fellesråd i Oslo

Akersbakken 32, 0172 Oslo

Sentralbord: 23 62 90 00
Kirketorget:  23 62 90 09

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"