Bli fastgiver - skap forutsigbarhet

Som fastgiver er du med å skape kontinuerlig og forutsigbart arbeid og muligheter for menigheten

Det er så lett å føle seg snill når man gir til gode formål. Og det er sikkert lov å ha den følelsen også. Men hva med å snu litt på "flisa" (eller "mynten"): Har du tenkt på at det å gi, kan være en sikker møte å høste velsignelse på? "Den som sår med velsignelser, skal høste med velsignelser. Hver gi så som han setter sig fore i sitt hjerte, ikke med sorg eller av tvang! for Gud elsker en glad giver" står det i 2. Kor. 9,7.

I Ullern kirke er det stor aktivitet hele året. For at arbeidet vårt skal favne alle generasjoner og dekke ulike behov, trenger vi faste givere som kan gi arbeidet forutsigbarhet og muligheter. I en tid der staten kutter stadig mer til kirke og kultur, trenger vi at noen ser at dette er å bygge framtid. Hver uke møtes barn, unge, voksne og eldre til ulike aktiviteter. Vi ønsker at alle som kommer til kirken vår skal få gode opplevelser. Dette koster penger. Bare en del av virksomheten dekkes av det offentlige. Lønn til ungdomsarbeider og frivillighetskoordinator, ledertrening, konfirmantarbeidet, ekstramusikk til gudstjenester og blomster på alteret er utgifter som må dekkes av innsamlede midler. Vi ønsker å oppmuntre til fast givertjeneste og en støtte som kan legge grunnlag for en stabil økonomi og strategisk utvikling.

Derfor trenger vi alle bidrag vi kan få. Du kan nå inngå avtale om fast givertjeneste elektronisk! 

For å komme i gang med givertjenesten allerede nå, kan du inngå avtalen med BankID (dvs bruke kodebrukee eller det du bruker når logger inn i nettbanken)

Klikk her for å inngå avtale nå!

For deg som ønsker å gi til et bestemt formål, har vi satt opp følgende arbeidsområder:

  • Menighetens arbeid (inkluderer barne- og ungdomsarbeidet, diakonien og kirkemusikk)
  • Menighetens barnearbeid
  • Menighetens ungdomsarbeid
  • Menighetens diakonale arbeid
  • Menighetens kirkemusikalske arbeid
  • Menighetens misjonsprosjekt

Skattefritak gis for gaver på inntil kr. 25.000 pr. år når gavene samlet utgjør minst kr. 500 i løpet av året. Hvis du ønsker skattefritak, må du oppgi personnummeret ditt.

AvtaleGiro – en enkel, sikker og rimelig måte å gi din gave på

Enkelt Nå kan du ordne givertjenesten din på en enkel måte. Med AvtaleGiro lar du banken din ordne betalingen for deg. Da slipper du bryderiet med å ordne det selv.
Sikkert Du har like god oversikt over betalingen og kontoen din som før. På kontoutskriften, på kontofonen eller i nettbanken kan du enkelt kontrollere at rett gavebeløp er betalt til rett tid. Ønsker du å stoppe betalingen, er en telefon til banken alt som skal til.

Rimelig AvtaleGiro er en av de rimeligste måtene å overføre gavebeløp på.

Arbeidssparende og for menigheten

AvtaleGiro-ordningen sparer administrasjonen for mye papirarbeid, slik at resursene kan settes inn på andre viktige områder.

Slik kommer du i gang Fyll ut svarkupongen som ligger i bunnen av artikkelen. Lovverket sier at du må oppgi en maksimal beløpsgrense pr. trekkmåned, men du vil bare bli trukket for det avtalte månedlige gavebeløpet du har oppgitt. Ditt fødselsnummer må med, hvis du ønsker skattefradrag. For 2016 er maksimalt skattefritt gavebeløp satt til kr.25.000,-.

Dersom du ikke ønsker å signere avtalen elektronisk med BankID, kan du sende eller levere svarkupongen som du finner nederst på siden, i undertegnet stand til menighetskontoret.

Dersom du har spørsmål, ber vi om at du tar kontakt med daglig leder, Hilde Flaten, på telefon (95996005) eller på e-post (post.ullern.oslo@kirken.no).

TAKK FOR AT DU ER MED OG TAR ANSVAR FOR MENIGHETSARBEIDET I ULLERN KIRKE!

Kontaktinformasjon for Ullern menighet

Ullern kirke, Holgerslystveien 22, 0280 Oslo

Kontoradresse:

Ullern menighet, Holgerslystveien 22, 0280 Oslo

E-post: post.ullern.oslo@kirken.no.

Telefon: 23 62 93 90.

Telefon- og besøkstid: mandag-fredag kl. 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"