Konfirmant i 2021?

Velkommen som konfirmant i Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet for skoleåret 2020-21! Skal du begynne i 9. klasse høsten 2020, er det tid for å tenke på konfirmasjon nå.

Konfirmasjon er en viktig tradisjon for mange 15. åringer. Den er en tid hvor man kan bruke litt tid på å jobbe med spørsmål og tema som har med livet og kristen tro å gjøre. Tradisjonelt er det også en markering av overgangen fra barn til voksen, men nå er det vel mer en markering av at man er midt i ungdomstiden.

Den norske kirkes ordning for konfirmasjon er i dag en forbønnshandling med bekreftelse av Guds løfter ved dåpen. Alle får plass på konfirmantopplegget vårt. Vi begynner konfirmanttiden i november 2020 og avslutter med konfirmasjon 28. august 2021 i Bakkehaugen kirke og 4. og 5. september 2021 i Vestre Aker kirke. Les mer om konfirmasjonsopplegget vårt ved å klikke på den blå boksen «Konfirmant 2021?» nedenfor. Der kan du også melde deg på gjennom vår elektroniske påmelding når den åpner i juni.

Tid for refleksjon og opplevelse

Konfirmasjonstiden er en tid for refleksjon og opplevelse. I løpet av konfirmasjonstiden får ungdommene vite mer om seg selv, kristendommen og Gud - og om hva troen kan bety i hverdagen.

Les mer

Kontaktinformasjon for Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet

Felles menighetskontor:

Ullevålsveien 117

0361 Oslo

 

Kontortid: man-torsdag kl. 10-14

Telefon: 23 62 93 70

Soknets to kirker:

Bakkehaugen kirke

Carl Grøndahls vei 27

0871 Oslo

 

Vestre Aker kirke

Ullevålsveien 117

0361 Oslo

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"