Ny ordning for fast givertjeneste

For å drive et godt og variert menighetsarbeid strekker ikke tilskudd fra det offentlige til. Derfor trenger vi mennesker som kan støtte oss også økonomisk.

Den gode , gamle måten med å gi kontanter i offerposen under søndagens gudstjeneste kan selvsagt brukes, og ære være dem som legger sine kroner her søndag etter søndag. Gjennom VIPPS kan en bruke mobiltelefonen for å være med på søndagens offerformål, det har løst et problem for folk som har sluttet å gå rundt med kontanter.

Nå er det kommet en ny digital løsning som gjør det enkelt å gi sitt bidrag også på en jevnere basis. Ved å klikke på "Fast givertjeneste" helt til høyre i menyen øverst på siden kommer du til skjema der du kan opprette en avtale i banken for å gi regelmessig til menigheten.

Diakoni, misjon, trosopplæring eller menighetens arbeid?

Du kan velge mellom fire prosjekter:

  • Diakonisatsning
  • Menighetens arbeid
  • Misjonsprosjekt
  • Tilskudd til trosopplæringstilling

Pengene som kommer inn blir øremerket til de ulike prosjektene. Menigheten BMVA har forpliktet seg til å garantere for 20 % av lønnen til trosopplæringsleder, og de har inngått avtaler med Det norske misjonsselskap om å støtte deres arbeid med en viss sum. Vi har hatt lite ressurser for å drive med diakoni de siste årene, så her ønsker vi å samle inn penger for å satse mer.  Eller så kan du rett og slett gi en fast sum for å støtte menighetens arbeid, det vil bli fordelt til de ulike arbeidsgrenene etter behov.

Skattefritak for gavene

Den norske kirke er på listen over frivillige organisasjonar og tros- og livssynssamfunn som gir rett til fradrag på skatten. Den nye ordningen gjør det også mulig å registrere gavene på personnummer, slik at du kan få skattefritak for dem. Du kan få skattefritak for gaver fra kr. 500 til kr. 12.000. 

Du finner registreringsskjemaet for fast givertjeneste i menyen øverst på siden. 

Kontaktinformasjon for Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet

Felles menighetskontor:

Ullevålsveien 117

0361 Oslo

 

Kontortid: man-torsdag kl. 10-14

Telefon: 23 62 93 70

Soknets to kirker:

Bakkehaugen kirke

Carl Grøndahls vei 27

0871 Oslo

 

Vestre Aker kirke

Ullevålsveien 117

0361 Oslo

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"