Konfirmant 2021? Meld deg på her!

Har du eller barnet ditt fått en brosjyre i posten, og vurderer kirkelig konfirmasjon i Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet? Her kan du finne mer informasjon om påmelding og opplegget vårt.

Du finner påmeldingen her. I påmeldingsskjemaet er det et felt som heter "Velg kirke". Der velger du den kirken du ønsker å være i på selve konfirmasjonsdagen, enten Bakkehaugen eller Vestre Aker kirke. Resten av konfirmasjonstiden er undervisningen felles for alle, og samlingene foregår hovedsakelig i Vestre Aker kirke. 

 

Velkommen som konfirmant i Bakkehaugen, 
Majorstuen og Vestre Aker menighet for skoleåret 2020 - 2021!

Skal du begynne i 9. klasse høsten 2020 er det tid for å tenke på konfirmasjon nå.

Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker, få nye opplevelser og kanskje få nye venner! Temaer vi skal utforske sammen er: Hvor kommer jeg fra? Hva skal jeg bruke livet til? Finnes Gud? Hvordan kan vi forstå Bibelen? Etikk og menneskeverd. Sorg og glede. Press og mobbing. Vennskap og relasjoner. Miljø og rettferdighet. Hvordan kan jeg bety noe for andre? Hvem er Jesus?

I konfirmanttiden er det tid og rom for å tenke og stille spørsmål. En tid for å få nye erfaringer og lære mer om Gud, deg selv og om andre mennesker.

13. oktober kl. 19.30–20.30 inviterer vi alle konfirmanter og foreldre til informasjonsmøte i Vestre Aker kirke. Her får du høre mer om konfirmasjonstiden i menigheten vår. Dette er også en fin mulighet til å stille spørsmål, hvis du ønsker mer informasjon før du melder deg på.

Selve konfirmasjonsopplegget starter helgen 14.-15. november 2020. Resten av konfirmasjonsopplegget vil bestå av undervisningssamlinger, sosiale møtepunkt og leir.

Konfirmasjonsdatoene er lørdag 4. og søndag 5. september 2021 i Vestre Aker kirke og lørdag 28. august 2021 i Bakkehaugen kirke.

Vi vil fortløpende legge ut informasjon om opplegget vårt. Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

Velkommen som konfirmant i 2021!

 

 

 

Kontaktinformasjon for Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker menighet

Felles menighetskontor:

Ullevålsveien 117

0361 Oslo

 

Kontortid: man-torsdag kl. 10-14

Telefon: 23 62 93 70

Soknets to kirker:

Bakkehaugen kirke

Carl Grøndahls vei 27

0871 Oslo

 

Vestre Aker kirke

Ullevålsveien 117

0361 Oslo

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"