Konfirmasjon

Kanskje har du allerede bestemt deg, eller du er usikker på det som har med Gud å gjøre? Om du lurer på om du er kristen og ikke vet helt hva du tror på, er det helt greit. Du er velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. Her finner du all informasjon om konfirmasjonstiden i Ellingsrud og Furuset menighet.

Du er velkommen til konfirmasjon i Ellingsrud og Furuset menighet. I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og Gud. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Vi har samlinger med spesielle temaer, omvisning på Alfaset gravlund og krematorium, Kirkens Nødhjelps fasteaksjon og leir.

Noe av konfirmasjonstiden har vi felles med konfirmantene i Østre Aker og Haugerud menighet. Vi gleder oss til å møte deg! Det blir informasjonsmøte om konfirmantopplegget 21. oktober 2020 kl.18:00 i Furuset kirke. Invitasjons brev med mer informasjon kommer til slutten av august/begynnelsen av september. Konfirmasjonsdatoene for 2021 er: Furuset kirke 5. september, Ellingsrud kirke 12. september. Meld deg på her: https://minkirkeside.no/Oslo, eller ta kontakt med menighetskontoret på tlf: 23 62 97 00.