Konfirmasjon

Kanskje har du allerede bestemt deg, eller du er usikker på det som har med Gud å gjøre? Om du lurer på om du er kristen og ikke vet helt hva du tror på, er det helt greit. Du er velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. Her finner du all informasjon om konfirmasjonstiden i Ellingsrud og Furuset menighet.

Du er velkommen til konfirmasjon i Ellingsrud og Furuset menighet. I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og Gud. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Vi har samlinger med spesielle temaer, omvisning på Alfaset gravlund og krematorium, Kirkens Nødhjelps fasteaksjon og leir i regi av KFUK-KFUM.

Noe av konfirmasjonstiden har vi felles med konfirmantene i Østre Aker og Haugerud menighet. Vi gleder oss til å møte deg! Konfirmasjonsdatoene for 2020 er: Furuset kirke 6. september, Ellingsrud kirke* 13. september. Meld deg på her: https://minkirkeside.no/Oslo, eller ta kontakt med menighetskontoret på tlf: 23 62 97 00 *Pga. usikkerhet rundt hva som skjer med Ellingsrud kirke, kan konfirmasjonsgudstjenesten bli flyttet til Furuset kirke.