Stovner speider oppstart 24.aug. 2020

Velkommen til Stovner speidergruppe i Stovner bydel i Oslo.

Her er alle velkommen - både gamle og nye speidere i alderen fra om med 2. klasse og oppover. Vi driver speiderarbeid for jenter og gutter i alderen 2. til 10.klasse på Stovner.

Vi holder til i kjelleren i Fossum kirke, ved Stovner senter, inngangen ved T-banen. Mandag er vår speiderdag, og vi starter kl 18:00 og holder på i ca 1 1/2 time. Vil du bli speider kan du komme på ett av våre speidermøter.

Vi har speidertilbud til 4 forskjellige aldersgrupper:

Flokken (småspeidere) - er for speidere mellom 2. og 5.klasse. Oppdagere er for aldersgruppen 2. til 3. klasse, mens stifinnere er for 4. til 5. klasse. De er mye ute, og bruker lek og samarbeid som metode for å lære speiderferdigheter.

Troppen (vandrere) - er speidere fra 6. til 10. klasse. Troppen er inndelt i patruljer. Hver patrulje har en patruljefører og assistent som styrer patruljen på turer og møter. I troppen lærer vi flere speiderferdigheter som: 1.hjelp, naturkunnskap, orientering, nevenyttighet, m.m.

RR-laget (Rover-laget) - er for eldre speidere som er over 16 år. RR-laget vårt har noe egenaktivitet og deltar aktivt på kretsaktiviteter, samt at en god del av RR'ene også deltar som hjelpe-ledere.

Fossum KFUK-KFUM-speidergruppe ble startet 14. januar 2002, ved at de 2 speidergruppene Vestli 1 KFUK og 1. Fossum KFUM slo seg sammen til en gruppe. Begge disse speidergruppene har drevet speiderarbeid i Fossum menighet siden 1972/-73.

Lurer du på noe kan du sende en epost til post@stovnerspeider.no så kan en av lederne svare deg.

 Mer informasjon finner du på speidernes nettside:  www.stovnerspeider.no

Kontaktinformasjon for Høybråten, Fossum og Stovner

Høybråten, Fossum og Stovner menighet består av tre kirker: Høybråten, Fossum og Stovner. Det er virksomhet og kontor i hver av kirkene men hovedkontoret ligger i Stovner kirke.

Kontoradresse:Stovnerfaret 25, 0982 OSLO 
Org.nr 911 852 934
Bank-konto 78740668063
Vipps: "Høybråten kirke" 38935
Vipps: "Fossum kirke" 40855
Vipps: "Stovner kirke" 40856 
merk med formål.

 

E-post: post.hfs.oslo@kirken.no

Telefon: 2362 9560 

Telefon- og besøkstid: Ti, on,fred  10-14, to: 12-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"