Menighetsweekend!

28.-29.september drar vi avgårde til Strand leirsted!

Årets menighetsweekend går av stabelen 28.-29.september på Strand leirsted utenfor Sandefjord. Der var vi også i 2017 og det var et supert sted å ha weekend. Siden den gang har de oppgradert og pusset opp, så denne gangen får vi enda finere omgivelser.

Programmet for helgen er stort sett klart og vi kan se frem til mange felles aktiviteter som gudstjeneste, underholdningskveld, måltider sammen, lek og moro. På lørdag vil det også være grupper etter alder. Nina Sjøvoll skal ha undervisning for voksne om "sjelesørgerisk fellesskap", der vi skal gå dypere inn i hvilket fellesskap vi ønsker å være. Nina Sjøvoll skal også ha kurs i Eneagrammet i Holmlia kirke i høst.

Det blir grupper for barnehagebarn, 1.-4.klasse skal ut i skogen med speiderne, tweens kan velge mellom sang og dans med TweenSing-Stine og videogruppe. Tenåringene skal ha eget opplegg som inkluderer undervisning med Bjørn Are Davidsen. «Gud—mer enn feelgood?» tar for seg forholdet mellom kristendom og vitenskap. «Kan man både være kristen og tro på naturvitenskap? Hvilke fortellinger møter vi i TV-serier, spill og lærebøker? Hvordan være kristen i en tid med mange religioner og livssyn?»

Strand leirsted er godt tilrettelagt og det er overnattingsmuligheter både internat og i hytter på området.

Priser for helgen er:

Voksen      850,-

Barn          425,-

Familie maxpris 2000,-

Alt av måltider og opplegg er inkludert i prisen. Meld deg på ved å trykke på denne linken

Detaljer program for helgen sendes ut når det nærmer seg, men avreise er fra Holmlia kl.10.00 på lørdag og vi reiser fra Strand kl.14.30 på søndag. Vi legger til rette for felles avreise dersom man trenger skyss.

 

Ta kontakt dersom du har spørsmål angående helgen. Vi gleder oss!

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"