Ukenytt for Holmlia menighet

Les mer om hva som skjer i Holmlia menighet

Søndag 7. juni – nattverdsgudstjeneste kl. 11.00 og 12.00

Prest Johne Stødle og kirkemusiker Hans Olav Baden deltar.

Det bør være plass til alle som ønsker å delta. Det er tillatt med max. 50 gudstjenestedeltakere i kirkerommet, men det er plass til 50 personer i menighetssalen.

I tillegg til generelle smittevernregler om avstand og hygiene, er vi pålagt å registrere navn og kontaktinfo på alle deltakere i tilfelle behov for smittesporing i etterkant. Denne informasjonen oppbevares fortrolig og makuleres etter 10 dager.

 

Søndag 14. juni – nattverdsgudstjeneste kl. 11.00 og 12.00

Prest Bendik og kirkemusiker Hans Olav Baden deltar.

 

Lunchklokker fredag 5. juni kl. 12 

I morgen kan du høre Amerikanske solidaritetssanger fra Holmlias største instrument. Ta turen til andedammen i bydelsparken og syng med, eller hør på stream via www.facebook.com/holmliakirke 

 

Tirsdag 16. Juni kl. 17:30-18:30

HoBaKLUZZ samles til sommeravslutning utenfor kirken, med sang, rebusløp og is. Se www.hobakluzz.no 

 

Onsdag 24.juni – ÅPENT HUS SOMMERKONSERT kl.12

Åpent hus har ikke vært arrangert under koronautbruddet, men vi vil gjerne ha en enkel sommeravslutning med en konsert. Ellen Omdal Milsom og Bente Midtsveen har underholdt på diverse kulturarenaer på Østlandet siden de startet som duo – Ellen på vokal og Bente på trekkspill. De skal fremføre sommerviser blant annet av Alf Prøysen og Evert Taube. Konserten blir i kirkerommet etter gjeldende smittevernregler og etter konserten serverer vi kroneis og kaffe utenfor kirken.

Åpent hus åpner igjen som vanlig fra første onsdag i august.

 

PinsePostløype rundt kirka

Fra torsdag 28. mai blir det mulighet til å gå en sporløype rundt kirken med pinseposter. Løypa passer for både små, gjerne sammen med en voksen, og store. Du kan den gå alene, sammen med en venn eller nabo (med en meters avstand, selvsagt) eller med familien. Pinseløypa starter ved klokketårnet.

Ta også turen bort til hoveddøra og se på kunstinstallasjonen med pinsemotiv av Liv Skaare.

 

Ukas andakt

Ukas andakt er skrevet av kateket Ingebjørg Baklid Hegstad. Finn den på nettsiden: www.holmliakirke.no

 

Fredag: Lunchklokker

Hver fredag kl. 12 spiller organist Hans Olav klokkespillkonsert fra Holmlia kirkes klokketårn. Ta gjerne med deg formiddagsmaten til andedammen i Bydelsparken og opplev konserten der. Konserten sendes også live på www.facebook.com/holmliakirke. Logg deg gjerne inn på facebooksiden på forhånd og vær med og stem fram dine favorittsalmer og - sanger. 

 

Tirsdag og onsdag: Morgenbønn

Vi åpner for morgenbønn igjen hver tirsdag og onsdag morgen fra kl.8.30-9.30 i kirkerommet. Kirkerommet står åpent denne timen og kl.8.45 vil det bli en kort liturgi med forbønn.

(Dette gjennomføres etter de smittevernregler som gjelder med tanke på avstand og antall, samt at vi vil be alle som kommer om å bruke antibac ved inngangen til kirken. Det vil være mulig å gå inn og ut av kirken uten å komme i kontakt med dørhåndtak, da alle dører vil stå åpne.

Vi minner også om muligheten for å legge bønner i bønnekassen utenfor kirka.)

 

Kontakt

Prester Bendik Vollebæk tlf. 23 62 98 34, Johne Stødle tlf. 92 08 36 71 og diakon Ann-Kathrin Fjøren Kasbo tlf. 48 88 40 10 er tilgjengelig for samtaler.

 

Ønsker du å motta UKENYTT på e-post- gi beskjed på post.holmlia.oslo@kirken.no

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"