Nå skjer det ting igjen i Holmlia kirke!

Søndager kan vi samles til gudstjeneste igjen!

Søndag 31. mai – pinsedagsgudstjeneste kl. 12.00 og 13.00 (NB! merk klokkeslett!)

Velkommen til pinsefeiring! TenSing-dirigent Ingrid Kristine Børset preker. Prest Bendik Vollebæk og kirkemusiker Hans Olav Baden deltar.

Det bør være plass til alle som ønsker å delta. Det er tillatt med max. 50 gudstjenestedeltakere i kirkerommet, men det er plass til 50 personer i menighetssalen.

Kl. 11 er det dåpsgudstjeneste. Pga. smittevern-begrensningene er det bare plass til dåpsfølget her.

Det er også mulig å følge gudstjenesten på live stream på Holmlia kirkes Facebook-side. (Gudstjenestedeltakere i kirkerommet blir ikke filmet på nært hold.)

I tillegg til generelle smittevernregler om avstand og hygiene, er vi pålagt å registrere navn og kontaktinfo på alle deltakere i tilfelle behov for smittesporing i etterkant. Denne informasjonen oppbevares fortrolig og makuleres etter 10 dager.

 

PInsePostløype rundt kirka

Fra torsdag 28. mai blir det mulighet til å gå en sporløype rundt kirken med pinseposter. Løypa passer for både små, gjerne sammen med en voksen, og store. Du kan den gå alene, sammen med en venn eller nabo (med en meters avstand, selvsagt) eller med familien. Pinseløypa starter ved klokketårnet.

 

 

Ta også turen bort til hoveddøra og se på kunstinstallasjonen med pinsemotiv av Liv Skaare.

 

tirsdag og onsdag: Morgenbønn

Vi åpner for morgenbønn igjen hver tirsdag og onsdag morgen fra kl.8.30-9.30 i kirkerommet. Kirkerommet står åpent denne timen og kl.8.45 vil det bli en kort liturgi med forbønn.

(Dette gjennomføres etter de smittevernregler som gjelder med tanke på avstand og antall, samt at vi vil be alle som kommer om å bruke antibac ved inngangen til kirken. Det vil være mulig å gå inn og ut av kirken uten å komme i kontakt med dørhåndtak, da alle dører vil stå åpne.

Vi minner også om muligheten for å legge bønner i bønnekassen utenfor kirken.)

 

kontakt

Prester Bendik Vollebæk tlf. 23 62 98 34, Johne Stødle tlf. 92 08 36 71 og diakon Ann-Kathrin Fjøren Kasbo tlf. 48 88 40 10 er tilgjengelig for samtaler.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"