Om menigheten

Historien

Lambertseter menighet ble opprettet som egen menighet 1. januar 1959. Det nye menighetsområdet lå tidligere under Nordstrand og Bekkelaget menigheter, med Lambertseterveien som skille.Ved menighetens begynnelsen i 1959 var innbyggertallet 13 125

Ny avgrensning etter bebyggelse ble gjort i 1997/1998 da Mylskerudveien og Bakkerudveien kom inn under Lambertseter, og området nord for Raschsvei gikk til Bekkelaget.

 

Medlemmer og deltakelse

Det bor 11 387 personer (pr. 1.1.2016) i området som sokner til Lambertseter menighet. Per 1.1.2015 var medlemstallet i menigheten 6 977. I NSDs Kirkedatabase finnes det flere tall for Lambertseter menighet for perioden fra og med 1998 .

Økonomi

De offentlige myndigheter finansierer lønn til prester og andre medarbeidere, men menigheten er avhengig av frivillige gaver for å finansiere mye av sin virksomhet. Dette skjer dels gjennom ofringer til menighetens eget arbeid, givertjeneste og ved utleie av menighetens lokaler. Menigheten støtter også annet kristent arbeid i vårt land og misjon utenfor landets grenser gjennom blant annet ofringer i kirken og et årlig misjonstivoli i juni.

Vennskapsmenighet

Lambertseters vennskapsmenigheter er "St. Anne & St. Christopher" i Luton, i St. Albans bispedømme i Church of England. Menighetene besøker hverandre jevnlig, og har signert en vennskapsavtale.

Kontaktinformasjon for Lambertseter menighet

Lambertseter kirke ligger ved Munkelia T-banestasjon, vis-a-vis Lambertseter skole.

Adresse: Langbølgen 33 (kart)
Telefon: 23 62 99 02
Gavekonto: 1506.24.57829

Telefon- og besøkstid:
Mandag–fredag kl 10–14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"