Våren 2021 viser filmklubben «Fantasy»

Da filmklubben skulle bestemme tema for våren 2021 var det mye drama. I den forstand at oddsfavoritten tapte, og avstemningen ble snudd opp ned. Fantasy ble vinner, alle var fornøyd og det var nesten som det var forutbestemt!

Hva er fantasy? For mange er fantasy en ganske tydelig definert sjanger i en alternativ verden, ofte med innslag av magi, trolldom eller lignende, med en tydelig helt og en tydelig skurk. Fortellingene er ofte supernaturelle, i den forstand at de ikke er betinget av vår virkelige verdens begrensninger. Ringenes Herre, Star Wars og A Song of Ice and Fire (Game of Thrones) er kanskje noen av de mest kjente av film og tv-serier.

Vi har valgt å ikke kun vise «tradisjonell» fantasy. Det er mange filmer som har mange av disse elementene og fantastiske trekk uten å passe helt inn i den tradisjonelle sjangeren. Det er likevel fantastiske fortellinger som aktivt bruker andre verdener eller andre sjangertrekk. Slike filmer gir oss et annerledes perspektiv og krever at vi slipper fantasien løs.

 

Trykk her for å lese mer om filmene vi skal vise. 

Trykk her for å melde deg på nyhetsbrevet for å få oppdateringer.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"