Kirken åpner så smått igjen!

I tråd med anbefalingene fra Folkehelseinstituttet og Oslo kommune, har alle gudstjenester og arrangementer i regi av Oppsal menighet vært avlyst. Nå åpner kirkene langsomt igjen!  Det blir forkortede gudstjenester i Oppsal kirke kl. 11 og kl. 12. (Se kalender her på sida.) Hvis du kjører noen som er dårlig til beins, eller lignende, kan det være lurt å komme litt tidlig. Hvis du ikke får plass på den første gudstjenesten (siden vi bare kan være 50 personer), er det fint om du vil komme tilbake kl. 12. og delta på gudstjenesten da.

Vi kan være opp til 50 mennesker i kirkerommet. Vi vil foreta vask og andre tiltak for at dette skal være så trygt som mulig. Hvis du føler deg syk, ber vi deg holde deg hjemme.

Ellers er det de vanlige smittevernreglene som gjelder, at personer fra ulike husstander må ha minst en meters avstand imellom seg, at det er viktig med grundig håndvask og bruk av antibac, og at vi ber de som kommer i kirken unngå å ta på ting. Vi gleder oss over at vi kan treffes!

Det er anledning til å motta nattverd i Oppsal kirke fredager fra kl. 09.30-11.30.  Ta kontakt med diakon Edel Solberg, tlf 408 14 241, for å si fra at du kommer. Du kan også bare stikke innom uten å "melde deg på". Fredagslunsj, babysang, konfirmantarbeid osv. har også startet opp igjen så smått. Ta kontakt med den som har ansvar for det hvis du har spørsmål rundt dette, eller ring daglig leder Asbjørn Kjekshus, tlf. 911 30 494. Myndighetene har bestemt at vi må ha oversikt over hvem som er i kirken, slik at vi kan bidra ved eventuell smitteoppsporing. I denne kirken registrerer vi fremmøtte på liste, med navn og mobilnummer. Listen oppbevares i 10 dager før den makuleres.
Dette jfr. Covid-19-forskriftens § 13.

Det er opp til den enkelte å unngå større forsamlinger hvis en er spesielt utsatt, eller føler seg syk selv.

 

Kontaktinformasjon for Oppsal menighet

Oppsal kirke: Solbergliveien 85, 0683 Oslo

Søndre Skøyen kapell: Dalbakkveien 39, 0682 Oslo

Kontoradresse: Solbergliveien 85, 0683 Oslo

E-post: post.oppsal.oslo@kirken.no

Telefon: 23 62 99 60  Telefon- og besøkstid: Man-fre 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"