Velkommen til gudstjeneste i Sagene kirke

Vi er glade for endelig å kunne møtes for gudstjeneste i Sagene kirke igjen! Første gudstjeneste blir søndag 24. mai kl 11, og det blir gudstjeneste hver søndag fremover. Hvis du ikke har anledning til å delta på gudstjenesten vil vi fremdeles sende gudstjeneste fra en av kirkene i prostiet på nett. Og du kan fortsatt delta på en daglig morgengudstjeneste fra Sagene kirke på nett.

 
Velkommen til gudstjeneste i kirka vår!
 

Smittevern:

Vi ønsker å sikre gode rutiner for smittevern. Er du forkjølet, har symptomer på luftveisveisinfeksjoner eller er i karantene kan du ikke delta på gudstjeneste denne søndagen, men vi er ønsker deg med glede tilbake så snart du er frisk og ute av karantene. Er du i risikosonen, ber vi deg ta kontakt med menigheten slik at vi sammen kan vurdere hvordan vi kan legge til rette for besøk.
 
Alle som deltar i gudstjenesten må vaske hendene med antibac før de setter seg. Dispenser med antibac finner dere ved inngangen til kirka. Annenhver benk er stengt av og vi ber om at alle som ikke er i samme husstand sitter med minst 1 meter avstand i benkeradene som er i bruk.
 
På grunn av eventuelt behov for smittesporing må vi registrere navn og telefonnummer til alle som deltar i gudstjenesten. Ditt navn og telefonummer skriver du på en lapp. Er dere flere i en husstand, skriver dere ned navnene til alle i husstanden , men bare ett telefonnummer. Opplysningene legges i en forseglet urne etter gudstjenesten og slettes etter 14 dager.

Vi har ikke anledning til å slippe inn flere enn 50 stykker til gudstjeneste.

Spørsmål?

Har du spørsmål angående søndagens gudstjeneste kan du ta kontakt med oss på e-post eller telefon. Vår epost-adresse og telefonnummer står nederst på siden.
 

Digital gudstjeneste:

Det har fremdeles anledning til å delta i digital gudstjeneste fra en av kirkene i prostiet hver søndag, hvis du ikke har anledning til eller ikke ønsker å komme til gudstjenesten i kirka. Vi legger ut link til helgens gudstjeneste på forsiden av nettsiden før hver helg.

Kontaktinformasjon for Sagene og Iladalen menighet

Sagene kirke ligger i Dannevigsveien 17, midt på Sagene torg. Ila kirke ligger i Søren Jaabæksgate 5.
Kontoradresse: Ila kirke. Søren Jaabæksgate 5, 0460 Oslo. 

E-post: post.sageneogiladalen@oslo.kirken.no Telefon: 23629290 Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"