Vi holder åpent i koronatiden, men trenger flere frivillige. Bli med å holde Sagene kirke åpen!

Sagene kirke er åpen fra 12-20 fire dager i uken. I 2017 hadde vi over 16000 besøkende utenom gudstjenester og andre arrangement! Nå under pandemien holder vi fortsatt åpent, og tross begrensningene hadde vi over 12000 besøkende i 2020. Kan du avse noen timer et par ganger i måneden for å være med å holde kirken åpen?

Med beliggenhet midt på Sagene er kirken veldig synlig for nærmiljøet, og menigheten ønsker at alle som bor og ferdes i området skal få ta del i dette flotte bygget. Sagene kirke er åpen hver tirsdag, torsdag, lørdag og søndag fra kl. 12-20, hele året, med hjelp fra frivillige kirkeverter. Kirkevertene har vakter på 2-3 timer, og noen har fast vakt hver eller annenhver uke, mens andre setter seg opp fra gang til gang når de har tid og lyst.

Til tross for pandemien som setter store begrensninger på hverdagen vår har vi greid å holde kirken åpen i 2020, og håper å fortsette med det. Vi har gode smittevernrutiner for frivillige og besøkende, og er glade for å kunne ha dette tilbudet når alt annet er stengt.

Nye kirkeverter får en innføring og omvisning i kirken, og opplæring av våre erfarne kirkeverter. Et par ganger i året møtes kirkevertene til sosialt samvær for å få mer kunnskap og utveksle erfaringer.

Vil du være med å bidra til at vi kan holde Sagene kirke åpen? Ta kontakt med frivilligkoordinator på frivillig-sagene@kirken.no eller telefon 40173145 for mer informasjon og en uformell samtale.

Kontaktinformasjon for Sagene og Iladalen menighet

Sagene kirke ligger i Dannevigsveien 17, midt på Sagene torg. Ila kirke ligger i Søren Jaabæksgate 5.
Kontoradresse: Ila kirke. Søren Jaabæksgate 5, 0460 Oslo. 

E-post: post.sageneogiladalen@oslo.kirken.no Telefon: 23629290 Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"