Vil du være med å jobbe for et mer åpent lokalsamfunn? Bli med å holde Sagene kirke åpen!

Sagene kirke er åpen fra 12-20 fire dager i uken. I 2017 hadde vi over 16000 besøkende utenom gudstjenester og andre arrangement! Vi trenger flere kirkeverter for å holde kirken åpen fremover. Kan du avse noen timer et par ganger i måneden for å være med å holde kirken åpen?

Med beliggenhet midt på Sagene er kirken veldig synlig for nærmiljøet, og menigheten ønsker at alle som bor og ferdes i området skal få ta del i dette flotte bygget. Sagene kirke er åpen hver tirsdag, torsdag, lørdag og søndag fra kl. 12-20, hele året, med hjelp fra frivillige kirkeverter. Kirkevertene har vakter på 2-3 timer, og noen har fast vakt hver eller annenhver uke, mens andre setter seg opp fra gang til gang når de har tid og lyst.

Mange setter pris på tilbudet, og vi får gode tilbakemeldinger fra besøkende. Kirken er åpen for alle uansett religiøst ståsted, dagsform og behov. Mange ønsker å tenne lys og be, andre vil bare kjenne på stillheten, eller drikke en kopp kaffe og se et vennlig ansikt. Som kirkevert kan du være med å gi dette tilbudet til alle som ønsker å besøke kirken.

Nye kirkeverter får en innføring og omvisning i kirken, og opplæring av våre erfarne kirkeverter. Et par ganger i året møtes kirkevertene til sosialt samvær for å få mer kunnskap og utveksle erfaringer.

Vil du være med å bidra til at vi kan holde Sagene kirke åpen? Ta kontakt med frivilligkoordinator på frivillig-sagene@kirken.no eller telefon 40173145 for mer informasjon og en uformell samtale.

Kontaktinformasjon for Sagene og Iladalen menighet

Sagene kirke ligger i Dannevigsveien 17, midt på Sagene torg. Ila kirke ligger i Søren Jaabæksgate 5.
Kontoradresse: Ila kirke. Søren Jaabæksgate 5, 0460 Oslo. 

E-post: post.sageneogiladalen@oslo.kirken.no Telefon: 23629290 Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"