Babysang i Ila kirke (på nett)

Praktisk informasjon

Fra:14.1.2021 - kl.11.30

Til:14.1.2021 - kl.12.00

Sted:Ila kirke - Kirkerommet

Arrangør:

Vi sender babysang på nett inntil videre. Velkommen til å delta hjemmefra! Klikk på linken nedenfor. Så kommer vi tilbake med mer informasjon så snart vi kan starte opp med babysang i kirkerommet igjen..

-
Velkommen til babysang hver torsdag kl. 11.30. Vi møtes annenhver uke i Sagene kirke (oddetall) og Ila kirke (partallsuker). Dørene åpner kl. 11:15.

Babysang er et tilbud til foreldre med barn mellom 0 og 1 år. Vi møtes i kirkerommet og synger sammen i ca. 30 minutter, annenhver torsdag i Sagene kirke og Ila kirke. Dette semesteret starter vi kl. 11.30.

På grunn av smittesituasjonen har vi bare plass til 12 babyer, og det er nødvendig med påmelding. For påmelding, klikk 'Les mer' nedenfor og klikk deg videre til påmelding. Og husk å melde dere av dersom dere likevel ikke kan komme, slik at noen andre får muligheten.

Ta gjerne med eget teppe til å legge over mattene i kirken, og eget rytmeegg, om dere har.

Dørene åpner 11.15. Denne høsten blir det dessverre ingen servering, men det er anledning til å bli igjen en stund etter sangen for å gi babyen mat.

Sagene og Iladalen menighet har babysang som en viktig del av trosopplæringen. Vi ønsker å formidle et positivt gudsbilde til barn og foreldre gjennom sang og lek. Du vil lære kjente barnesanger, regler og danser du kan bruke hjemme sammen med barnet ditt.

Les mer