Barnehagen

Sinsen kirke driver fulltidsbarnehage for barn fra 1 til 6 år. Barnehagen har i alt 33 plasser. Styrer er Lotta Ehrensvärd. Barnehagens telefon: 923 28 604. Åpningstid: Man.-fre., Kl. 07:30 - 17:00.

Velkommen til oss! 

Barnehagen er en en toavdelings barnehage, med en små-, og en storbarnsavdeling. Barnehagen holder til i et stort lokale i underetasjen til Sinsen kirke, med utgang til et fint grønt uteområde med lekeapparater, blomster og klatretrær. Barnehagen ligger rett ved den nye bydelen Løren og har vært drevet av Sinsen menighet i over 40 år. Sommeren 2016 ble lokalene grundig renovert. Siden den er en liten barnehage blir hvert barn i høy grad sett og fulgt opp hver dag. Barnehagen har lett tilgang til skogen med buss.

Kristen formålsparagraf. 

Sinsen Kirke Barnehage praktiserer utvidet kristen formålsparagraf med vekt på de kristne høytider. Vi samarbeider med Sinsen Kirke i høytidene og i månedlige samlinger med kristne barnefortellinger og sanger.

Kontaktinformasjon for Sinsen menighet

Sinsen menighet ligger i Lørenveien 13, 0585 Oslo
Kontoradresse: Lørenveien 13, 0585 Oslo. 

E-post: post.sinsen@oslo.kirken.no.

Telefon: 23 62 97 60

Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"