Rekordstor oppslutning om konfirmantundervisningen!

19 konfirmanter møtte opp til undervisning i Sinsen kirke, og over 80 konfirmanter har meldt seg til felles opplegg for alle i Nordre Aker prosti, som om fatter bydelene Sagene og Grünerløkka. Det er rekordstort oppmøte, og vi håper på felles leir til sommeren!. Konfirmasjonsåret er en mulighet til å finne mer ut av hva som er viktig for deg og hva du tror på. Det er et år med rom for undring, diskusjon og tvil. Undervisningen skal være et sted der alle kan kjenne seg trygge, bli bedre kjent med andre. Det er fortløpende påmelding!

Påmelding skjer via: https://minkirkeside.no/Oslo/Oversikt

Registrert deg som ny konfirmant, velg Sinsen, og fyll ut alle feltene. Dersom du har spørsmål eller problemer med påmeldingen, ta kontakt med konfirmantprest Ole Andreas Holen (kontaktinformasjon finner du nedenfor).

Konfirmanttiden er for alle. Økonomi skal ikke stå i veien for å ha en fullverdig konfirmasjonstid.  I år ligger konfirmantkontingent på 1500 kr. Vi har gode støtteordninger som du kan velge i påmeldingsskjemaet (redusert kontingent, mulighet til å søke om fritak eller oppdelt innbetaling).

Kom og få mer informasjon om konfirmasjon og om opplegget for 2021. Det blir god mulighet for å stille spørmål om du lurer på noe. Konfirmanter og foresatte er velkommen!

Kontaktinformasjon for Sinsen menighet

Sinsen menighet ligger i Lørenveien 13, 0585 Oslo
Kontoradresse: Lørenveien 13, 0585 Oslo. 

E-post: post.sinsen@oslo.kirken.no.

Telefon: 23 62 97 60

Telefon- og besøkstid: Man-Tor 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"