Lys Våken

Kirkeåret er litt annerledes enn kalenderåret og skoleåret. Det er 1. søndag i advent som er kirkeårets første dag. Alle som er 11 år (født i 2007) er invitert til å være med på feiringen av «nyttårsaften» i kirken. På Lys Våken skal vi overnatte i kirken fra lørdag 30. november til søndag 1. desember 2019.

Hei! Har du lyst til å være med på noe spennende? Vil du være med på Lys Våken i Skøyen kirke?

Du kan være med på overnatting i kirken!

Første søndag i advent er kirkens nyttårsdag, og natt til 1. søndag i advent feirer vi «nyttårsaften». Alle som går i 6. trinn er velkommen til å være med. Lys våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Hva skjer på Lys Våken?

  • Vi sover i kirken
  • Vi leker, danser, driver med musikk og drama, og lager film
  • Vi har nyttårsfest med god mat og underholdning
  • Vi lager gudstjeneste

Gudstjeneste

Søndag 1. desember kl. 11 er det gudstjeneste hvor fadderne dine, familien din og vennene dine også er velkommen. Husk å invitere dem!

Når og hvor?

Vi møtes i Skøyen kirke lørdag 30. november kl 16, og overnatter i kirken til søndag. Søndag er vi ferdige etter gudstjenesten og kirkekaffen. Det er mulig å delta selv om man vil sove hjemme.

Informasjon til foreldre

Trosopplæring for alle

Hva skal til for at ditt barn skal trives? Vi ønsker å gi alle mulighet til å delta, uavhengig av funksjonsevne. Dersom deres barn trenger spesiell tilrettelegging eller oppfølging vil vi gjerne vite om det på forhånd, slik at vi i samarbeid med hjemmet kan finne ordninger som ivaretar den enkeltes behov.

Englevakter

Vi trenger foreldre til å være englevakter underveis, til å hjelpe til med måltider og hvilende nattevakt. Måltidene er lørdag klokken 17 og 22, og søndag 08:30. I tillegg er det kirkekaffe etter gudstjenesten.

Pakkeliste

Sovepose, liggeunderlag, pute, pysjamas, toalettsaker, innesko. Vi ber også om et bidrag på kr 200 for maten, fra de som har mulighet. Det kan betales med kort/Vipps ved ankomst. Det er ikke nødvendig å ta med lørdagsgodt.

Påmelding

Påmeldingsfristen er utløpt, vi har gjort innkjøp og skaffet voksen-ressurser til det antallet 11-åringer som nå er påmeldt.

Kontaktinformasjon for Skøyen menighet

Skøyen kirke ligger i Skøyenveien 43.
Inngang til kontorene og parkeringsplassen er på nedsiden av kirken, nederst i Guldbergsvei.

Kontoradresse:
Skøyenveien 43, 0375 Oslo

E-post: post.skoyen.oslo@kirken.no
Telefon: 23 62 94 10 
Telefon- og besøkstid:
man - tir og tor - fre: kl. 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"