Familietirsdag

Velkommen til pizzabuffet, samling for barna og felles avslutning i kirkerommet!

Vi ønsker påmelding slik at vi kan beregne mat og opplegg, meld på helst dagen før. Tirsdag 22. november blir siste familietirsdag før jul, med pizzaservering, dekorering av lys og avslutning rundt lysgloben i kirkerommet. 

Priser: 120 kr pr. voksen / 40 kr. pr. lite barn / 80 kr. pr. store barn. Makspris for en familie 240 kroner.Om det er for høy pris er det bare å vippse litt mindre. 

Vi oppfordrer denne gangen spesielt de som er på familietirsdag og som har mulighet, til å melde barnet/barna inn i Familietirsdag via organisasjonen KFUK-KFUM. Det er en av landets største barne- og ungdomsorganisasjoner, som vil gi oss kjærkommen frifondstøtte. Det koster kr 100 kroner for høsten 2022 (200 kroner for hele 2023). Du melder inn ved å trykke HER.  

For påmelding familietirsdag 22.nov - trykk her

 

Om programmet: Familietirsdag spiser pizza i kirkestuen (rommet med inngang fra disken i Kaffebønnen). Deretter deler vi oss etter alder, der de minste har en liten leke- og sangsamling i kirken, de mellom 4 og 7 hører bibelfortelling, synger eller gjør aktiviteter i barnekapellet. Barna som er eldre kan få gå ned i ungdomsrommet, der det er mange spill som fussball og airhockey. Her må det bli med foresatte ned. Kl. 17.30 samles alle i kirkerommet og har en felles avslutning og vi er ferdig ca 17.45. Alle typer familier er velkommen!

Vil du være frivillig? Det er behov for praktisk hjelp når det er familietirsdag fra kl. 15.30-18.30, eller enten tiden i forkant eller etterkant. Dersom du kunne tenke deg å stille noen ganger i et semester, ta kontakt med Solveig Gjesdal. 

Vil du bli med på sms-listen? Registrer deg i SMS-listen påminnelse med informasjon hver gang det er familietirsdag,

Kontaktinformasjon for Skøyen menighet

Skøyen kirke ligger i Skøyenveien 43.
Inngang til kontorene og parkeringsplassen er på nedsiden av kirken, nederst i Guldbergsvei.

Kontoradresse:
Skøyenveien 43, 0375 Oslo

E-post: post.skoyen.oslo@kirken.no
Telefon: 23 62 94 10 
Telefon- og besøkstid:
man - tir og tor - fre: kl. 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"