Hoffselva - bli med oss på tur på Youtube!

Her finner du tre filmer hvor du får være med på en lærerik tur langs Hoffselva. Bli med Asbjørn og Ole-Jonny når de utforsker elva, fuglene, fiskene, dammene og mølleruinen. Vi hører også bibelfortellinger om at vannet, lufta og alt Gud har skapt, er gaver som vi må passe på.

Del 1 (7:21): https://youtu.be/y6dSy4hUxOo

Del 2 (12:04): https://youtu.be/9c4PlqzTaFI

Del 3: (11:04): https://youtu.be/uAIUX3TIIOs

Når du har sett filmene, kan du gå på tur selv. I filmen foreslår Asbjørn og Ole-Jonny mange ting du kan gjøre når du går på tur langs elva.

Velkommen på ute-gudstjeneste i kirkehagen, rett utenfor Skøyen kirke, søndag 14. juni kl 11! Følg med på skoyenkirke.no og Facebook-siden vår for mer informasjon om gudstjenesten.

På familietirsdag 9. juni kan du være med å forberede gudstjenesten på forskjellige måter. Påmelding til familietirsdag til Asbjørn (se kontaktinfo under) innen mandag 8. juni kl 15. Ta med egen mat, eller kjøp pizza i Kaffebønnen. (99 kr for Margherita. Krever påmelding.)

I filmen som heter Del 2 forklarer Ole-Jonny hva det er å være speider. Se ullern.kmspeider.no/blimed for mer informasjon.

Hva sier vi i filmen om skapelsesfortellingene i Bibelen? At det ikke kan ha vært akkurat slik verden ble til. Det er et spørsmål for forskere og vitenskapsfolk. Men fortellingene i Bibelen sier noe viktig: Det var Gud som skapte, alt det som er skapt er gaver fra Gud, og vi har fått i oppgave å passe på alt som Gud har skapt.

Kontaktinformasjon for Skøyen menighet

Skøyen kirke ligger i Skøyenveien 43.
Inngang til kontorene og parkeringsplassen er på nedsiden av kirken, nederst i Guldbergsvei.

Kontoradresse:
Skøyenveien 43, 0375 Oslo

E-post: post.skoyen.oslo@kirken.no
Telefon: 23 62 94 10 
Telefon- og besøkstid:
man - tir og tor - fre: kl. 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"