Toårsklubb med sauesanking

På sauejakt i kirkerommet.

Hver høst inviterer vi alle toåringer til samlinger i kirken. Der leter vi etter sauen som ble borte og vandrer gjennom Bibelens Salme 23.

På samlingene får barn og voksne oppleve kirkerommet på en litt annen måte enn vi kanskje er vant til. Vi lager sanserom i kirken, og barna vil få oppleve tekster om trygghet gjennom lek, sang, sansing og samhandling med dere voksne. Sammen skal vi finne sauen som er borte, og vi skal ligge i grønne enger – blant annet.

Kirkerommet er stort og annerledes og har god plass til utforsking og utfoldelse. På samlingene får barna bli kjent med kirken sin gjennom grønne enger og dekkede bord - samtidig får de krype gjennom dødsskyggens dal med en lommelykt i hånda. Alt innenfor trygge rammer. For det er det toårsklubben handler om: Trygghet, at Gud passer på oss og aldri glemmer oss.

Dagen etter samlingen er det gudstjeneste der sansevandringen fortsetter. Barna får utdelt boken Sauen som ble borte av Gabrielle Fröden - en tegnet fortelling av historien som sauen som ble borte. Slik kan dere fortsette historien, leken og undringen sammen med barna hjemme.

MERK: I tider med koronarestriksjoner er dette arrangementet endret til å være sauejakt og sauekonsert for de minste.

Kontaktinformasjon for Torshov og Lilleborg sokn

Besøks- og postadresse:

Torshov kirke 

Åsengata 25

0480 Oslo

Epost:
post.torshovlilleborg.oslo@kirken.no 

Telefon:
23 62 92 10

Gavekonto:
1506.21.80614

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"