Påmelding til konfirmasjon 2021

Kjære 06-er! Nå er det din tur til å bli konfirmant! Konfirmasjonsåret er en mulighet til å finne mer ut av hva som er viktig for deg og hva du tror på. Det er et år med rom for undring, diskusjon og tvil. Undervisningen skal være et sted der alle kan kjenne seg trygge, bli bedre kjent med andre. For å melde deg på konfirmasjon i Torshov og Lilleborg menighet 2021, følger du lenken litt ned på denne siden. Påmeldingen åpner 18. mai. Det er viktig at du fyller ut alle feltene.

Påmelding skjer via: https://minkirkeside.no/Oslo/Oversikt

Registrert deg som ny konfirmant, velg Torshov og Lilleborg, og fyll ut alle feltene. Dersom du har spørsmål eller problemer med påmeldingen, ta kontakt med konfirmantprest Hanne Slåtten eller koordinator Sophie Panknin (kontaktinformasjon finner du nedenfor).

Kontigent

Konfirmanttiden er for alle. Økonomi skal ikke stå i veien for å ha en fullverdig konfirmasjonstid.  I år ligger konfirmantkontingent på 1500 kr. Men for noen er det vanskelig å klare. Vi  har gode støtteordninger som du kan velge i påmeldingsskjemaet enten du ønsker rabatt og betale kun 1000 kr eller få sponset alt. Det bare å gi beskjed om det i påmeldingen eller kontakte konfirmantprestene så ordner det seg.


Velkommen til informasjonsmøte: 13. oktober 2020 i Paulus kirke kl. 17.00-18.30!

Kom og få mer informasjon om konfirmasjon og om opplegget for 2021. Det blir god mulighet for å stille spørmål om du lurer på noe. Konfirmanter og foresatte er velkommen!

Kontaktinformasjon for Torshov og Lilleborg sokn

Besøks- og postadresse:

Lilleborg kirke 

Oskar Braatens gate 35, 

0474 Oslo

-

Torshov kirke (under oppussing) 

Åsengata 25, 

0480 Oslo 

E-post: 
post.torshovlilleborg.oslo@kirken.no 
Telefon: 23 62 92 10

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"