Bli med på gudstjeneste i kirka igjen søndager kl.11

Kom på gudstjeneste i Lilleborg kirke igjen. Vi passer på avstand og smittevern men mest av alt å ha åpen rom hvor du er velkommen med til å feire gudstjeneste!

Nå får vi endelig lov å åpne kirkene våre igjen. Det er så godt! Det har vært et stort savn! 

Vi får ha gudstjeneste med 50 stykker i kirkerommet av gangen. Det må vaskes etterpå og annenhver benk er stengt av slik at det blir mulig å overholde 1 meter mellom oss. Bare de fra samme husstand kan sitte sammen tettere enn en meter. Vi kan ikke ha kirkekaffe enda men vi kan ha nattverd. Alle som kommer inn i kirken må ta på antibak før de setter seg.

Det blir en vanlig gudstjeneste med salmer, evangelielesning, preken, forbønn og nattverd. Nattverden feires ved at man henter seg et nattverdbeger og kommer frem til presten. Presten legger oblaten i beget, den som tar imot tar oblaten opp av begeret og spiser den. Så får han eller hun vin i begret, som drikkes. Etterpå settes nattverdbegeret på et annet bord. Begrene kokes etter bruk.

Vi kan være opp til 50 stykker av gangen i tillegg til  medvirkende i kirkerommet.

Vi er pålagt av helsemyndighetene å registrer navn og telefonnr på de som er tilstede av hensyn til smittesporing. Det vil skje ved at den enkelte skriver navn og telefonnr på sin agende og legger agenden i stemmeurne etter gudstjenesten. Disse oppbevares som personsenistiv opplysninger og etter 10 dager makuleres de.

For de som er i risikogruppen vil det bli lagt ut gudstjenester på menighetens facebookside hver søndag frem til og med 14.juni. Vi har ellers utdeling av søndagsskoleblader og opphenging av papirhjerter i regnbuens farger for de yngste på kirkedørene inne i atriet.

Ellers tilbyr vi egne dåpsgudstjenester, vigsel og gravferd med opp til 50 personer i kirka vår. 

Vi gleder oss masse til å kunne feire gudstjenester igjen selv om vi fortsatt skal være forsiktige slik at ingen blir syke.

Kontaktinformasjon for Torshov og Lilleborg sokn

Besøks- og postadresse:

Lilleborg kirke 

Oskar Braatens gate 35, 

0474 Oslo

-

Torshov kirke (under oppussing) 

Åsengata 25, 

0480 Oslo 

E-post: 
post.torshovlilleborg.oslo@kirken.no 
Telefon: 23 62 92 10

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"