HURRA!

Byrådet har i dag lagt frem budsjettforslag for 2018 for bystyret. De foreslår å bevilge 55 millioner til utvendig og innvendig restaurering av Torshov kirke. - Så flott! Dette var gode nyheter, sier menighetsrådsleder Unn Line Midttun.

Torshov kirke har lenge stått øverst på Kirkelig fellesrådets lange vedlikeholdsliste. I flere i år har fasaden vært sikret med stillaser for å unngå farlig steinras. Sammen med menigheten lokalt har vi forsøkt å få gehør for dette på Rådhuset. Veien har vært lang, men nå er vi hørt, sier Jørn Lemvik, leder av kirkelig fellesråd i Oslo. Bevilgningen kommer i tillegg til de 20 millionene som skal gå til generelt vedlikehold.Torshov kirke ble innviet i 1958 og regnes som en av landets første moderne arbeidskirke. Det er stor aktivitet i kirken gjennom hele uken, og denne bevilgningen er et viktig bidrag til kirke-, kultur og frivillighetslivet i lokalmiljøet på Torshov.

Kontaktinformasjon for Torshov og Lilleborg sokn

Besøks- og postadresse:

Lilleborg kirke 

Oskar Braatens gate 35, 

0474 Oslo

-

Torshov kirke (under oppussing) 

Åsengata 25, 

0480 Oslo 

E-post: 
post.torshovlilleborg.oslo@kirken.no 
Telefon: 23 62 92 10

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"