Sorgen det ikke sendes blomster til

Strever du etter et samlivsbrudd? Vi planlegger nye sorggrupper i Hovinbyen og Hasle kirke for voksne som kjenner på sorg og fortvilelse etter samlivsbrudd eller skilsmisse.

"Sorgen det ikke sendes blomster til" er et sorggruppetilbud for voksne som strever etter samlivsbrudd. Det kan være opprivende, forvirrende og kaotisk og gå gjennom et samlivsbrudd. Når man møter andre med lignende erfaringer kan man få bearbeidet og gjenfortalt sin historie, og etter hvert kan nye tanker og drømmer komme til syne.

Dette er et diakonalt tiltak i regi av Den norske kirke. Du er hjertelig velkommen uavhengig av tro/ikke tro, etnisk/kulturell bakgrunn, kjønnsidentitet eller seksuell orientering. Gruppemedlemmene (5-8 stykker) møtes annenhver uke, 10 ganger, fra kl. 19-21.

Vil du være med i en slik gruppe, eller kanskje du kjenner noen som kunne ha nytte av dette tilbudet? Du er velkommen til å spille spørsmål eller melde deg på til diakon og gruppeleder Renate Egeberg-Jensen: re856@kirken.no

Renate (diakon) og Dag Iversen (prest) planlegger å starte opp nye sorggrupper i Hasle kirke torsdag 8.april 2021, kl.19, hvis koronarestriksjonene vil gjøre det mulig. Hvis ikke forskyver vi oppstarten av gruppetilbudet.

Kontaktinformasjon for Torshov og Lilleborg sokn

Besøks- og postadresse:

Lilleborg kirke 

Oskar Braatens gate 35, 

0474 Oslo

-

Torshov kirke (under oppussing) 

Åsengata 25, 

0480 Oslo 

E-post: 
post.torshovlilleborg.oslo@kirken.no 
Telefon: 23 62 92 10

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"