Utsatt åpning av Torshov kirke

Gjenåpningen av Torshov kirke er utsatt til 2021. Enn så lenge gleder vi oss over å få bruke fantastiske Lilleborg en stund til.

Torshov kirke skulle opprinnelig være rehabilitert og klar til feståpning 15. november 2020. Ulike årsaker, deriblant koronasituasjonen, har forsinket arbeidet. Slik det er ut nå, vil Torshov kirke stå ferdig på nyåret.

Avslutningsgudstjenesten i Lilleborg kirke 8. november og gjenåpningsgudstjenesten i Torshov kirke 15. november er dermed utsatt til ny informasjon foreligger. Høsten 2020 legges alle gudstjenester og øvrige aktiviteter til Lilleborg kirke. 

Vi gleder oss over å kunne bruke nydelige Lilleborg kirke en stund til. For den som ikke har vært der ennå: Kom og opplev Kjell Pahr-Iversens glassmalerier, som er en tematisering over Dostjevskijs romanverk Forbrytelse og straff. Kom og opplev ett av Oslos fineste orgler og døp gjerne barnet ditt i en døpefont der vannet glitrer!

Kontaktinformasjon for Torshov og Lilleborg sokn

Besøks- og postadresse:

Lilleborg kirke 

Oskar Braatens gate 35, 

0474 Oslo

-

Torshov kirke (under oppussing) 

Åsengata 25, 

0480 Oslo 

E-post: 
post.torshovlilleborg.oslo@kirken.no 
Telefon: 23 62 92 10

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"